Photobucket
Hi There Sunshine
click on the dropdown menu to navigate through this blog

ohh !
Wednesday, August 29, 2012 ★ 12:31 AM │ (0) angels
whoooot ! exam BM tadi memang kaww gila ah ! tangan pun boleh kejang serta merta ! :P
1 jam 30 minit untuk tulis karangan yang belambak lambak tu
ingat cukup ka ?? paper 2 pun gila babeng gak lahh . 
aiyoo . esok BI . great ! jyeah . aku pun baru burn the midnight oil ni . -,-'
habis lahhh . 

paling risau , khamis - SEJARAH . hah ! mati katak lerr . essay bagai . 
urrggghhh . 

ah , ngantuk . chaww .

Photobucket esok exam
Monday, August 27, 2012 ★ 10:58 PM │ (0) angels


yesss ! eh i mean NO . esooook exam ! :( *padanmuka .
tadi dah setadi [ study ] . kay finee , swear aku kalut gila tadi . bahaha XD insyaallah esok 
will be fine . HOPE SO ! esok paper BM . hrap2 boleh buat .
aku siap dah pack barang untuk sekolah esok :P 
alamak , semangat ~ HAHA . 

#selalunya pagi2 baru aku kalut pack barang hihi #

arief pindaaaaahhh ! wargghhh . actually , tak la jauh mana punggg . taman lain ja . wakaka . 
action jea lebih :P tapi , leceh laaa . tak boleh intai-2 dia macam selalu.

#maklumlah rumah kami sebelah-2 jea ! ^^#

dia tengah kemas rumah baru dia tuhh , kesian dia hujan tak boleh balik T__T
nak buat macam mana kan ? tak ada masa nak study punn . 
HOPE HE CAN DO IT FOR TOMORROW ! 

well , whatever it is , its the time to sleep ! 
byee you guys !

Photobucket swear, ily.
Sunday, August 26, 2012 ★ 11:49 PM │ (0) angels


lagu yang dia suruh aku dengar :'( we are having little fight just now .
bytheway, hampir nak menangis tengok ayat dalam lagu nihh :')
terasa menyesal maki2 , marah2 dia . 

Kau mau aku apa, pasti kan ku beri
Kau minta apa, akan ku turuti
Walau harus aku terlelap dan letih
Ini demi kamu sayang

Aku tak akan berhenti
Menemani dan menyayangimu
Hingga matahari tak terbit lagi
Bahkan bila aku mati
Ku kan berdoa pada Ilahi
Tuk satukan kami di surga nanti

Tahukah kamu apa yang ku pinta
Di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

Photobucket
OLDER POST |
HI MAKCIKKK !
saya lahh tuan besar disini :p

I am NurAisyahBintiAzizi i was born in TAIPING in 29th June 1995. 17 in age, of course :D well, i'm living in a normal life as well as other teenagers out there. i'm little bit like snobbish girl on the earth if u didn't know me well bueekk :p i do hate people raise voice towards me . DAMN IT ! i hate darkness in my room . i'll scream when beetle touch my feet , ouuchh . i love jelly jello :O i love ice cream , chocolate . anddd , i LOVE MY MUM'S COOK TOO ! ^^ honestly, i'm a lazy bones . hihi . i don't like people messed up with me .yes , i mean it. urrgghh . don't try to messed up with me , i might use my power to completely destroy you ! i'll break your face, i'll chew your ear , i'll pull your hair , and i'll make sure i laugh on every of your failure :P TOO BAD HAHA ! what else eh ? OHH i forgot , i'm a GOSSIPER and of course with my sister :) last but not least [ ayt essay ] , do call me esya ^^ . adios .
SUPERDUPER masham
my dearest arief


dia busuk, dia masam , tapi aku tetap sayang :) #sebabakulagimasampadadia# you know what ? he drew a beautiful rainbow after the rain for me . he taught me what is L.O.V.E really means . he always know what i want . yeah , he does . he always shout at me , and i know he didn't means bad . he loves me like no one ever love me just like he does . he care about me , he do understand about me and my BIBI . he's the one i love . on one else, cross my heart .
ohh !
Wednesday, August 29, 2012 ★ 12:31 AM │ (0) angels
whoooot ! exam BM tadi memang kaww gila ah ! tangan pun boleh kejang serta merta ! :P
1 jam 30 minit untuk tulis karangan yang belambak lambak tu
ingat cukup ka ?? paper 2 pun gila babeng gak lahh . 
aiyoo . esok BI . great ! jyeah . aku pun baru burn the midnight oil ni . -,-'
habis lahhh . 

paling risau , khamis - SEJARAH . hah ! mati katak lerr . essay bagai . 
urrggghhh . 

ah , ngantuk . chaww .

Photobucket esok exam
Monday, August 27, 2012 ★ 10:58 PM │ (0) angels


yesss ! eh i mean NO . esooook exam ! :( *padanmuka .
tadi dah setadi [ study ] . kay finee , swear aku kalut gila tadi . bahaha XD insyaallah esok 
will be fine . HOPE SO ! esok paper BM . hrap2 boleh buat .
aku siap dah pack barang untuk sekolah esok :P 
alamak , semangat ~ HAHA . 

#selalunya pagi2 baru aku kalut pack barang hihi #

arief pindaaaaahhh ! wargghhh . actually , tak la jauh mana punggg . taman lain ja . wakaka . 
action jea lebih :P tapi , leceh laaa . tak boleh intai-2 dia macam selalu.

#maklumlah rumah kami sebelah-2 jea ! ^^#

dia tengah kemas rumah baru dia tuhh , kesian dia hujan tak boleh balik T__T
nak buat macam mana kan ? tak ada masa nak study punn . 
HOPE HE CAN DO IT FOR TOMORROW ! 

well , whatever it is , its the time to sleep ! 
byee you guys !

Photobucket swear, ily.
Sunday, August 26, 2012 ★ 11:49 PM │ (0) angels


lagu yang dia suruh aku dengar :'( we are having little fight just now .
bytheway, hampir nak menangis tengok ayat dalam lagu nihh :')
terasa menyesal maki2 , marah2 dia . 

Kau mau aku apa, pasti kan ku beri
Kau minta apa, akan ku turuti
Walau harus aku terlelap dan letih
Ini demi kamu sayang

Aku tak akan berhenti
Menemani dan menyayangimu
Hingga matahari tak terbit lagi
Bahkan bila aku mati
Ku kan berdoa pada Ilahi
Tuk satukan kami di surga nanti

Tahukah kamu apa yang ku pinta
Di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

Photobucket
OLDER POST |