Photobucket
Hi There Sunshine
click on the dropdown menu to navigate through this blog

ohh forget you , its hurt
Wednesday, December 1, 2010 ★ 3:50 PM │ (0) angels


baby its totally hard to forget you ;( urgh , susa en ? argh ! dah bnyk sweet memories kita kn ? bila aku duk diam and doin nothing msti aku tingat at memories kte dulu . uwaa ~ ingt lg first time kite jmpe ? first time aku jmpe kauu . wahh ! my heart beep fast and fast and getting faster ! first jumpe kau kua dgn scandal kau tuhh . uwaa , jealous . haha . but wktu uhh aku pun cple nun org lain . terharu nye bile kau ckp dgn aku ! haha . wktu kau bli ais krim . kte melawak . aku cri duet kauu then kau ckp " jgnla curi syg oii" wahahahah ! damn . tersentak aku . ^^ suke sgt wktu tuhh . then akuu duk gtao je faraa yg kauu tu cute en . adoii =='' faraa sengal pergi report at kauu . huhu . then mlm uhh . aku ingt lg . aku baring2 ats katil then fon bunyi . ohh msg msuk ! sape lahh eh ? haha its you darl ! at first aku tatao spe , aku tnye laa . then kauu gtao faraa yg bg num . ^^ ngee ~ rse na cium2 je faraa . haha ! start pd arituhh kite rpt en ? T__T kat skola kauu ske tgk2 aku snyum2 laa . sonok sgt . ><'' kte jd smakin rpt . dekat skola rehat sesame . its the best moment i ever had . kite balik skola pun seseme kn ? wlupun just jln kki together . sweet sgt . aku suke . ^^

tapi malang nye , wlupun kauu ade scandal . itu main2 je kn ? u told me aite? humm , kauu da ad gf . cntikk . kdg2 jles gak bile tgk korang berdua mesra at skola . tpi tape , wktu tu kte kwn kn ? lgpun aku ad faiz . (ex)
err , then kite rpt wlupun kauu tahu kau ad gf. kau syg gf kauu and pde mse yg sme kau nk aku jgk . urgh ~ kauu slalu citer yg gf kauu mcm tanakk kat kauu . wktu tuu , aku lahh tmpt kauu ngadu kn ?
satu arituhh , aku tnye kauu yg kau ni anggp ape aku nie at kauu . kauu kte gf . berbunga aty aku ! :) tp aku da cple nun faiz for almost 11 months ! sian laa dea . humm . disebabkn aku da ske at kauu . aku plih kauu . aku da takk pkir at faiz uhh . dea nanes2 dtg uma minx jgn ptus . tp aku syg kauu . kita pun da coup . ;(
wktu kita coup and faiz pun da ta ggu aku . well im happy but deep inside my heart aku jles sbb kau msih coup nun gf kauu tu . kauu ta tgl kn dea . its UNFAIR ! aku rse tersisih . at skola kite ta bule rpt2 . sbb rmai da syak kte coup . tape . aku tpu dwg :( gf kauu pun ske usha2 plik at aku . humm  sokay. i'll do anything just for you sygs . kite coup dlm sbulan . aku rse tak adil . aku nak jugak mcm org len bebas nk kte " heii aku coup ngn dea " tp aku ta bole . humm . then aku knl sorang guy yg bek . comel ^^ nme dea err "buladd" mle2 just take plan coup men2 . kauu pun taw kn mslh aku ? humm kauu baik . aku suke .

lme2 tuhh , kauu ckp kau ta coup men2 . kauu siyez. ohh ! im dead . bf aku tatao . ><'' aku slalu tpu dea . sorry . kdg2 nak text nun buladd pun snyp2 je . lau tau mati laa kn . pena skali aku terlupa yg aku save num buladd "iloveyou" huh . bf aku bce . ergh sure mati . aku tpu kaw , aku kte abg angkt laa apelaa . sory . kauu pcye :( huh . slamat aku . pastu satu arituh aku amik kptsan tanakk dah tipu kauu . lgpun aku slalu pkir . kauu ade 2 gf , takan aku pun ta bole ? ta adil kn ? aku pun bgtao kauu . huh . kauu mrah aku . kau ckp aku perbodohkn kau slma nie. sorry . slh aku kn . tp takk slh pun ! ==''

akhirnya , kite dpt jgk berbaik . aku tinggal faiz utk kauu tawu . kauu pun tgl gf kauu . tp kte "berbaik " uhh ta lme mne . kte slalu je gduh . huh . then muncul satu HIPPO gemukk nak kat kauu . ishh . bgng aku . perampas ! then another lagi called ya** emm . kauu spu sume . aku taw dwg hot . aku dah ptus nun buladd , faiz sume sbb kau . then kauu tgl kn aku smata-mata utk dwg ! ahhh ! i've being so stupid =='' sorry buladd for leaving you . :(( nyesal takk sudahh .

dah tade bf  . uwaa ! just berkwan rpt dgn buladdd . happy wit him ! kte slalu gayot kn dear ? me love you so muchh . ngee ~

aku still contact dgn ex uhh . yahh syg dea lg . wlupun bnyk kli aku nanes sbb en dea ! syg dea till now ! huh . start from today . i'll forget you ! let the memories fade away . ;( eventough its ssoooo hard ! nvm .
you take your way , and i take my way.

i met a guy called azri fahmi ! he's kind guy and short . haha . soryy . kte kwn lme . aa tak laa lme sgt . huhu . i got your fb ! hoho . one day kauu nak pegi ts . kau ajk aku . ngee ~ start dri arituh aku suke kauu , hahahah ! sshhh =='' then lme2 uhh kite coup smpai skrg .
and i'm happy  .
end of the story (what a long story)
===============================================================



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
HI MAKCIKKK !
saya lahh tuan besar disini :p

I am NurAisyahBintiAzizi i was born in TAIPING in 29th June 1995. 17 in age, of course :D well, i'm living in a normal life as well as other teenagers out there. i'm little bit like snobbish girl on the earth if u didn't know me well bueekk :p i do hate people raise voice towards me . DAMN IT ! i hate darkness in my room . i'll scream when beetle touch my feet , ouuchh . i love jelly jello :O i love ice cream , chocolate . anddd , i LOVE MY MUM'S COOK TOO ! ^^ honestly, i'm a lazy bones . hihi . i don't like people messed up with me .yes , i mean it. urrgghh . don't try to messed up with me , i might use my power to completely destroy you ! i'll break your face, i'll chew your ear , i'll pull your hair , and i'll make sure i laugh on every of your failure :P TOO BAD HAHA ! what else eh ? OHH i forgot , i'm a GOSSIPER and of course with my sister :) last but not least [ ayt essay ] , do call me esya ^^ . adios .
SUPERDUPER masham
my dearest arief


dia busuk, dia masam , tapi aku tetap sayang :) #sebabakulagimasampadadia# you know what ? he drew a beautiful rainbow after the rain for me . he taught me what is L.O.V.E really means . he always know what i want . yeah , he does . he always shout at me , and i know he didn't means bad . he loves me like no one ever love me just like he does . he care about me , he do understand about me and my BIBI . he's the one i love . on one else, cross my heart .
ohh forget you , its hurt
Wednesday, December 1, 2010 ★ 3:50 PM │ (0) angels


baby its totally hard to forget you ;( urgh , susa en ? argh ! dah bnyk sweet memories kita kn ? bila aku duk diam and doin nothing msti aku tingat at memories kte dulu . uwaa ~ ingt lg first time kite jmpe ? first time aku jmpe kauu . wahh ! my heart beep fast and fast and getting faster ! first jumpe kau kua dgn scandal kau tuhh . uwaa , jealous . haha . but wktu uhh aku pun cple nun org lain . terharu nye bile kau ckp dgn aku ! haha . wktu kau bli ais krim . kte melawak . aku cri duet kauu then kau ckp " jgnla curi syg oii" wahahahah ! damn . tersentak aku . ^^ suke sgt wktu tuhh . then akuu duk gtao je faraa yg kauu tu cute en . adoii =='' faraa sengal pergi report at kauu . huhu . then mlm uhh . aku ingt lg . aku baring2 ats katil then fon bunyi . ohh msg msuk ! sape lahh eh ? haha its you darl ! at first aku tatao spe , aku tnye laa . then kauu gtao faraa yg bg num . ^^ ngee ~ rse na cium2 je faraa . haha ! start pd arituhh kite rpt en ? T__T kat skola kauu ske tgk2 aku snyum2 laa . sonok sgt . ><'' kte jd smakin rpt . dekat skola rehat sesame . its the best moment i ever had . kite balik skola pun seseme kn ? wlupun just jln kki together . sweet sgt . aku suke . ^^

tapi malang nye , wlupun kauu ade scandal . itu main2 je kn ? u told me aite? humm , kauu da ad gf . cntikk . kdg2 jles gak bile tgk korang berdua mesra at skola . tpi tape , wktu tu kte kwn kn ? lgpun aku ad faiz . (ex)
err , then kite rpt wlupun kauu tahu kau ad gf. kau syg gf kauu and pde mse yg sme kau nk aku jgk . urgh ~ kauu slalu citer yg gf kauu mcm tanakk kat kauu . wktu tuu , aku lahh tmpt kauu ngadu kn ?
satu arituhh , aku tnye kauu yg kau ni anggp ape aku nie at kauu . kauu kte gf . berbunga aty aku ! :) tp aku da cple nun faiz for almost 11 months ! sian laa dea . humm . disebabkn aku da ske at kauu . aku plih kauu . aku da takk pkir at faiz uhh . dea nanes2 dtg uma minx jgn ptus . tp aku syg kauu . kita pun da coup . ;(
wktu kita coup and faiz pun da ta ggu aku . well im happy but deep inside my heart aku jles sbb kau msih coup nun gf kauu tu . kauu ta tgl kn dea . its UNFAIR ! aku rse tersisih . at skola kite ta bule rpt2 . sbb rmai da syak kte coup . tape . aku tpu dwg :( gf kauu pun ske usha2 plik at aku . humm  sokay. i'll do anything just for you sygs . kite coup dlm sbulan . aku rse tak adil . aku nak jugak mcm org len bebas nk kte " heii aku coup ngn dea " tp aku ta bole . humm . then aku knl sorang guy yg bek . comel ^^ nme dea err "buladd" mle2 just take plan coup men2 . kauu pun taw kn mslh aku ? humm kauu baik . aku suke .

lme2 tuhh , kauu ckp kau ta coup men2 . kauu siyez. ohh ! im dead . bf aku tatao . ><'' aku slalu tpu dea . sorry . kdg2 nak text nun buladd pun snyp2 je . lau tau mati laa kn . pena skali aku terlupa yg aku save num buladd "iloveyou" huh . bf aku bce . ergh sure mati . aku tpu kaw , aku kte abg angkt laa apelaa . sory . kauu pcye :( huh . slamat aku . pastu satu arituh aku amik kptsan tanakk dah tipu kauu . lgpun aku slalu pkir . kauu ade 2 gf , takan aku pun ta bole ? ta adil kn ? aku pun bgtao kauu . huh . kauu mrah aku . kau ckp aku perbodohkn kau slma nie. sorry . slh aku kn . tp takk slh pun ! ==''

akhirnya , kite dpt jgk berbaik . aku tinggal faiz utk kauu tawu . kauu pun tgl gf kauu . tp kte "berbaik " uhh ta lme mne . kte slalu je gduh . huh . then muncul satu HIPPO gemukk nak kat kauu . ishh . bgng aku . perampas ! then another lagi called ya** emm . kauu spu sume . aku taw dwg hot . aku dah ptus nun buladd , faiz sume sbb kau . then kauu tgl kn aku smata-mata utk dwg ! ahhh ! i've being so stupid =='' sorry buladd for leaving you . :(( nyesal takk sudahh .

dah tade bf  . uwaa ! just berkwan rpt dgn buladdd . happy wit him ! kte slalu gayot kn dear ? me love you so muchh . ngee ~

aku still contact dgn ex uhh . yahh syg dea lg . wlupun bnyk kli aku nanes sbb en dea ! syg dea till now ! huh . start from today . i'll forget you ! let the memories fade away . ;( eventough its ssoooo hard ! nvm .
you take your way , and i take my way.

i met a guy called azri fahmi ! he's kind guy and short . haha . soryy . kte kwn lme . aa tak laa lme sgt . huhu . i got your fb ! hoho . one day kauu nak pegi ts . kau ajk aku . ngee ~ start dri arituh aku suke kauu , hahahah ! sshhh =='' then lme2 uhh kite coup smpai skrg .
and i'm happy  .
end of the story (what a long story)
===============================================================



Photobucket
OLDER POST | NEWER POST