Photobucket
Hi There Sunshine
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Monday, December 6, 2010 ★ 8:08 PM │ (0) angels
bodohnye apabila jd bodoh !

ahh ! betapa indah nya dunia apabila sedar yang kita bodoh ! :'( <== ayat bangang . setiap kali aku tengok picture kau humm . tergambar kebodohan aku ! aku menyesal ! menyesal yang teramat sangat ! :'( bak kate pepatah "sesal kemudian tiada gunanya " haa . "nasi suda jadi bubur" wargh ! walaweyhh ! huwmmph . menyesal !tinggal kn kau dulu , semua ni sebab  emy argh ! bodohh ! benci at kau . all because of you ! kalau tak disebabkan kau msti kami tengah happy sekarang ! shiall ! tapi nasib baik kita kawan knkn ? aku nak lebih ! heiii ! aku da ad boyfriend ! ape aku mrepek neyy ! ><'' tidak tidak ! aku syg kau lebeyh dri boyfriend aku sendiri :'( argh ! sucker bitch . bodohnye ! knkn ? 

kalau orang tuh bace blog aku msti dia faham . :') nasib baik kau rajin call aku ken ? aku suke ^^ kalau nak tahu , aku jadi tak senang kalau sehari tak dengar suara kau :') kau pun kan ? ^_^ mana kau eyh ? tak text pun . em , sokay aku faham , kau kje kn ? msti tengah rest . err . aku jealous giler babi bile tgk wall to wall kau dengan girls lain . tmbh2 bile comment kau ade bagi ~ babi ah ! jealous . but sape lah aku ? aku bukan gurlfiee kau . i got no right ! aku takde hak nak marah kau . biar laa aku simpan je dalam haty . wlaupun sakit tapi salah sape gak kn ? aku . haa . trima jelaa **pdan mke aku :'( 



so , aku dekat sini nasihat laa korang yg bace neyy . celik mte luas2 tgk sape yang sayang kau ! jgan persiakan macam aku ! aku bodoh ! kn kn ? 
patut tak aku lupekan kau yah ? err bukan lupekan . stop hoping ! berhenti berharap dekat dia . okayy ? okay ! 
huwmph after all , dia nak cari girlfriend yang duduk dekat2 . yang bole dating hari2 . umm  yahh . aku duk jauh . 
huumm . thats it . i'll stop hoping now . stoooppppp ! ><'' tak pelahh . pergi laa cari yang layak untuk kau . :'D
i'll pray for your happiness . aku tak nak kejar something yang aku tak kan dapat semula . kn ? sakit sangat



yeahh , kau hot . senang nak cari meyhh . lain lah aku . :( sokay2 . lau kau bce blog aku neyy . tell you . aku stop berharap dekat kau eyh ? i promise ^^ 

p/s : iloveyousmpaibilebilebiejgan tggal en bby yah ? :'(
 

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
HI MAKCIKKK !
saya lahh tuan besar disini :p

I am NurAisyahBintiAzizi i was born in TAIPING in 29th June 1995. 17 in age, of course :D well, i'm living in a normal life as well as other teenagers out there. i'm little bit like snobbish girl on the earth if u didn't know me well bueekk :p i do hate people raise voice towards me . DAMN IT ! i hate darkness in my room . i'll scream when beetle touch my feet , ouuchh . i love jelly jello :O i love ice cream , chocolate . anddd , i LOVE MY MUM'S COOK TOO ! ^^ honestly, i'm a lazy bones . hihi . i don't like people messed up with me .yes , i mean it. urrgghh . don't try to messed up with me , i might use my power to completely destroy you ! i'll break your face, i'll chew your ear , i'll pull your hair , and i'll make sure i laugh on every of your failure :P TOO BAD HAHA ! what else eh ? OHH i forgot , i'm a GOSSIPER and of course with my sister :) last but not least [ ayt essay ] , do call me esya ^^ . adios .
SUPERDUPER masham
my dearest arief


dia busuk, dia masam , tapi aku tetap sayang :) #sebabakulagimasampadadia# you know what ? he drew a beautiful rainbow after the rain for me . he taught me what is L.O.V.E really means . he always know what i want . yeah , he does . he always shout at me , and i know he didn't means bad . he loves me like no one ever love me just like he does . he care about me , he do understand about me and my BIBI . he's the one i love . on one else, cross my heart .
Monday, December 6, 2010 ★ 8:08 PM │ (0) angels
bodohnye apabila jd bodoh !

ahh ! betapa indah nya dunia apabila sedar yang kita bodoh ! :'( <== ayat bangang . setiap kali aku tengok picture kau humm . tergambar kebodohan aku ! aku menyesal ! menyesal yang teramat sangat ! :'( bak kate pepatah "sesal kemudian tiada gunanya " haa . "nasi suda jadi bubur" wargh ! walaweyhh ! huwmmph . menyesal !tinggal kn kau dulu , semua ni sebab  emy argh ! bodohh ! benci at kau . all because of you ! kalau tak disebabkan kau msti kami tengah happy sekarang ! shiall ! tapi nasib baik kita kawan knkn ? aku nak lebih ! heiii ! aku da ad boyfriend ! ape aku mrepek neyy ! ><'' tidak tidak ! aku syg kau lebeyh dri boyfriend aku sendiri :'( argh ! sucker bitch . bodohnye ! knkn ? 

kalau orang tuh bace blog aku msti dia faham . :') nasib baik kau rajin call aku ken ? aku suke ^^ kalau nak tahu , aku jadi tak senang kalau sehari tak dengar suara kau :') kau pun kan ? ^_^ mana kau eyh ? tak text pun . em , sokay aku faham , kau kje kn ? msti tengah rest . err . aku jealous giler babi bile tgk wall to wall kau dengan girls lain . tmbh2 bile comment kau ade bagi ~ babi ah ! jealous . but sape lah aku ? aku bukan gurlfiee kau . i got no right ! aku takde hak nak marah kau . biar laa aku simpan je dalam haty . wlaupun sakit tapi salah sape gak kn ? aku . haa . trima jelaa **pdan mke aku :'( 



so , aku dekat sini nasihat laa korang yg bace neyy . celik mte luas2 tgk sape yang sayang kau ! jgan persiakan macam aku ! aku bodoh ! kn kn ? 
patut tak aku lupekan kau yah ? err bukan lupekan . stop hoping ! berhenti berharap dekat dia . okayy ? okay ! 
huwmph after all , dia nak cari girlfriend yang duduk dekat2 . yang bole dating hari2 . umm  yahh . aku duk jauh . 
huumm . thats it . i'll stop hoping now . stoooppppp ! ><'' tak pelahh . pergi laa cari yang layak untuk kau . :'D
i'll pray for your happiness . aku tak nak kejar something yang aku tak kan dapat semula . kn ? sakit sangat



yeahh , kau hot . senang nak cari meyhh . lain lah aku . :( sokay2 . lau kau bce blog aku neyy . tell you . aku stop berharap dekat kau eyh ? i promise ^^ 

p/s : iloveyousmpaibilebilebiejgan tggal en bby yah ? :'(
 

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST