Photobucket
Hi There Sunshine
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Monday, December 13, 2010 ★ 2:18 PM │ (0) angels
err , bosan . saya bosan , bosan dan bosan ! huh . whats the topic for today huh ? emm . hah , nak blogging panjang-panjang lahh . haha ! bosan gila babi . :D


faraa ajak outingg :) humm , azri no transport . nak ajak sape lagi ? faez snow white ? dia balik kampung ! wee ! bosan laa ! :( ape nak buat ? bace bku ? HAHA . :PP tak de kje nak bace buku2 neyy . hakhak ;D 


lame tak dating (:P) dengan pakcekk uh . aha . azri ohh azri . bile maw keluar ? huuu T___T'' family asyik sebok dengan kerja . kerja , kerja , kerja ! hissshh ! nak keluar ! hishh . kerja aku duk rumah , online , makan , tengok tv , peluk bibi , tidur . haa . tu je . tidakk ke itu membosankan ? wuuu :(( kredit pulak nak habis ! ceytt ! ;( 

story pagi butee tadi . err pukul 12 . haa 1 kott . i'm not sure . hum . online3 ! hari2 orang yang same . haha ! bosan dowh . then chat dengan mr cokelat . haa . i got an idea ! (supaya tak bosan) ym voice call ! hoho <-- gelak actioncaman . webcam cam sohai . ta bule pakai . ngeng tol . 

sembang dengan mr cokelat . well kul brape eyh ? i didn't notice . dlm 1230am think so . sembang mcam2 kn kn ? haha . mula2 sembang first time macam tak nak sembang je dengan mr cokelat neyy . dah laa banyak cakap . suke ejek saye tlinge besa laa . ttup mate laa . haha . macam2 . kalau dekat , saya lenyek2 awak tawu . 

sembang-sembang sampai pukul 3++ pagi. wahh . gila lama . haha . kite tengok video macam mana nak buat chocolate , chocolate cake , bubble gum and donut ! wee . best . kita tengok same2 kn ? haha . bestt giler .biasalah peminat coklat maa . sampai awak buat page untuk saya . ahah . 
"kami suka coklat dan mereka pun suka coklat" haha . ngee , saya suka . first time orang buat page untuk saya ! rmai2 like la yah ! ^^ 
then dengar kawan awk duk teriak2 feeling nyanyi lagu . hakhak . suara macam katak . ><'' hha LOL ==''


semalam saya buat milo , HAHA . mrcokelat pun nakk . saya ugut dia suruh dia cakap yang dia minat plus cinta haha ! dekat AIN ! haha , tapi dia tak mau . dia kata , "kalau saya tukar nama ain kepada nama awak bule ?" 
hurgh ! darah aku stop jalan . HAHA . ape si mrcokelat mrepek neyy . hehe . ^^ apelaa . 

my ayie bunny tidur awal ! huaaaa . i felt so lonely la syg ! :(( tak tentu hala . online pun tak best kalau bie tade . wuuu T_______T off IM . banyak yang masuk . merimaskan . gurr . pelik2 lak uhh . hahah . humm . off IM , on balik . haishh . tetap bosan . 

petang semalam text si aznil neutron kekasih crah saya . ahaha ! lawak seyh texting dengan dia . dia suka hiburkan saya . suke3 ! ^^ tengs znil sengal . haha . dia suka bagi msg yang bagi saya gelak tak berhenti haha . example 
nak melancong ke PULAU TIOMAN , 
3 HARI 2 MALAM , free tanpa caj , 
ini untuk sedare mare kite je , maklumat 
lanjut sila layari laman web :
www.banyakcantiksumernakfree.com

well , actually ade lgi . tapi terdelete plak msg tuhh . wee ~ HAHA . best je msg dengan u znil . :) uishh2 , saya tulis gila panjang . ayie_bunny kalau bace , larat ke tak nie ? heheh . dia rajin bace . saya syang awk lahh ! ^^ 
p/s : ayie kalau awak bace , sory eah ! blog panjang dan buang mase awak je . ;D muah muah !  
 




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
HI MAKCIKKK !
saya lahh tuan besar disini :p

I am NurAisyahBintiAzizi i was born in TAIPING in 29th June 1995. 17 in age, of course :D well, i'm living in a normal life as well as other teenagers out there. i'm little bit like snobbish girl on the earth if u didn't know me well bueekk :p i do hate people raise voice towards me . DAMN IT ! i hate darkness in my room . i'll scream when beetle touch my feet , ouuchh . i love jelly jello :O i love ice cream , chocolate . anddd , i LOVE MY MUM'S COOK TOO ! ^^ honestly, i'm a lazy bones . hihi . i don't like people messed up with me .yes , i mean it. urrgghh . don't try to messed up with me , i might use my power to completely destroy you ! i'll break your face, i'll chew your ear , i'll pull your hair , and i'll make sure i laugh on every of your failure :P TOO BAD HAHA ! what else eh ? OHH i forgot , i'm a GOSSIPER and of course with my sister :) last but not least [ ayt essay ] , do call me esya ^^ . adios .
SUPERDUPER masham
my dearest arief


dia busuk, dia masam , tapi aku tetap sayang :) #sebabakulagimasampadadia# you know what ? he drew a beautiful rainbow after the rain for me . he taught me what is L.O.V.E really means . he always know what i want . yeah , he does . he always shout at me , and i know he didn't means bad . he loves me like no one ever love me just like he does . he care about me , he do understand about me and my BIBI . he's the one i love . on one else, cross my heart .
Monday, December 13, 2010 ★ 2:18 PM │ (0) angels
err , bosan . saya bosan , bosan dan bosan ! huh . whats the topic for today huh ? emm . hah , nak blogging panjang-panjang lahh . haha ! bosan gila babi . :D


faraa ajak outingg :) humm , azri no transport . nak ajak sape lagi ? faez snow white ? dia balik kampung ! wee ! bosan laa ! :( ape nak buat ? bace bku ? HAHA . :PP tak de kje nak bace buku2 neyy . hakhak ;D 


lame tak dating (:P) dengan pakcekk uh . aha . azri ohh azri . bile maw keluar ? huuu T___T'' family asyik sebok dengan kerja . kerja , kerja , kerja ! hissshh ! nak keluar ! hishh . kerja aku duk rumah , online , makan , tengok tv , peluk bibi , tidur . haa . tu je . tidakk ke itu membosankan ? wuuu :(( kredit pulak nak habis ! ceytt ! ;( 

story pagi butee tadi . err pukul 12 . haa 1 kott . i'm not sure . hum . online3 ! hari2 orang yang same . haha ! bosan dowh . then chat dengan mr cokelat . haa . i got an idea ! (supaya tak bosan) ym voice call ! hoho <-- gelak actioncaman . webcam cam sohai . ta bule pakai . ngeng tol . 

sembang dengan mr cokelat . well kul brape eyh ? i didn't notice . dlm 1230am think so . sembang mcam2 kn kn ? haha . mula2 sembang first time macam tak nak sembang je dengan mr cokelat neyy . dah laa banyak cakap . suke ejek saye tlinge besa laa . ttup mate laa . haha . macam2 . kalau dekat , saya lenyek2 awak tawu . 

sembang-sembang sampai pukul 3++ pagi. wahh . gila lama . haha . kite tengok video macam mana nak buat chocolate , chocolate cake , bubble gum and donut ! wee . best . kita tengok same2 kn ? haha . bestt giler .biasalah peminat coklat maa . sampai awak buat page untuk saya . ahah . 
"kami suka coklat dan mereka pun suka coklat" haha . ngee , saya suka . first time orang buat page untuk saya ! rmai2 like la yah ! ^^ 
then dengar kawan awk duk teriak2 feeling nyanyi lagu . hakhak . suara macam katak . ><'' hha LOL ==''


semalam saya buat milo , HAHA . mrcokelat pun nakk . saya ugut dia suruh dia cakap yang dia minat plus cinta haha ! dekat AIN ! haha , tapi dia tak mau . dia kata , "kalau saya tukar nama ain kepada nama awak bule ?" 
hurgh ! darah aku stop jalan . HAHA . ape si mrcokelat mrepek neyy . hehe . ^^ apelaa . 

my ayie bunny tidur awal ! huaaaa . i felt so lonely la syg ! :(( tak tentu hala . online pun tak best kalau bie tade . wuuu T_______T off IM . banyak yang masuk . merimaskan . gurr . pelik2 lak uhh . hahah . humm . off IM , on balik . haishh . tetap bosan . 

petang semalam text si aznil neutron kekasih crah saya . ahaha ! lawak seyh texting dengan dia . dia suka hiburkan saya . suke3 ! ^^ tengs znil sengal . haha . dia suka bagi msg yang bagi saya gelak tak berhenti haha . example 
nak melancong ke PULAU TIOMAN , 
3 HARI 2 MALAM , free tanpa caj , 
ini untuk sedare mare kite je , maklumat 
lanjut sila layari laman web :
www.banyakcantiksumernakfree.com

well , actually ade lgi . tapi terdelete plak msg tuhh . wee ~ HAHA . best je msg dengan u znil . :) uishh2 , saya tulis gila panjang . ayie_bunny kalau bace , larat ke tak nie ? heheh . dia rajin bace . saya syang awk lahh ! ^^ 
p/s : ayie kalau awak bace , sory eah ! blog panjang dan buang mase awak je . ;D muah muah !  
 




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST