Photobucket
Hi There Sunshine
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Tuesday, December 7, 2010 ★ 9:32 PM │ (0) angels
hang out ❤

perfect two auburn ! lagu di handphone ku berbunyi ! haishh sape lak cowl pagi2 neyy . mengganggu aku tidur aje . 
tengok name yg tertera "shed" aishh . pe hal mamat ney call . angkat laa then laa azri rupenye . haha .
ajak keluar ts . huh . main roller . heishh , aku dengan malas nak bgun memaksa diri untuk bangun . online sebentar (wajib) ambik towel , buka lampu , mandi ~~


keluar rumah 1230pm . eyh , mak suruh oergi kedai beli brang plak . adoiiyaii . malas nye . tak pe pergi jugak .^^
azri suda tggu . ambik dia tepi tadika . haha . em shed ade . ee ! nyusah en . kena antar hang laa . macam2 . azri laa mentang2 la shed blnja snggup ja antar dia . ee nyebok . haha ! **gurau2 . smpai ts , tengok wayang . em , movie ap je ? rapunzel , appalam , ngangkung , cerita cina , aku tak bodoh etc . hishh semua boring ! tapi azri nak tengok jugak . hum . tengok la cerita aku tak bodoh tuh .

bapak aihh ! masuk2 thuii orang punye laa sikit . cakap kat azri "kan da bgtahu tak besttt , nak tgk jugak" haishh . 330pm dlm pnggung . nakk kua !! ee .
so ckap at diaorang "jum kua" haha . then kua lah kami .

sterusnya kami menuju ke "roller blade centre" . huu . byar2 duit . ambik kasut dia serba berat . pakai . aiyakk !
aku tak taw pakai . haha . nasib baik ade azri ^^ main2 , gurr . asyik kena tinggal je dengan azri neyy . haha . humm azri tunjuk "tuhhh  faez " eyheyh ! korang pun ade ngee ! tak de lah bosan sangat . hehe .
lwan roller dengan a'a . haha . best2 two thumbs up ! ^^ faez tak stabil jew . hehe . yang paling best kita buat kretapi . haha ! best . jatuh bnyk kali smpai kki aku , tangan aku semua lebam2 . waktu tu , diaorang rest kejap . aku pun main lahh roller sorang2 . azri hilang dah . haha . then ade sorang boys tak dikenali .


dia senyum2 , dalam hati aku "pahal mamat ney " haha . oleh kerana kita org islam , ceytt ! aku balas la snyum yang ta brape ikhlas . haha . round round and round , mamat tuh ckap "hai awek" hahaha . gile .
aku buat bodoh je . then dia da abis main . dia kua . haha .
main roller sampai pkul 6pm. huuu . kki smakin sakit . suda melecek . hakhak ! simpan kasut , amik slipar . blahh .
hantar shed , aku tggu dekat starbucks . ngee . azri datang then balik rumah ^^ .
sunggup penat today . :)tapi enjoy habis ! ^^

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
HI MAKCIKKK !
saya lahh tuan besar disini :p

I am NurAisyahBintiAzizi i was born in TAIPING in 29th June 1995. 17 in age, of course :D well, i'm living in a normal life as well as other teenagers out there. i'm little bit like snobbish girl on the earth if u didn't know me well bueekk :p i do hate people raise voice towards me . DAMN IT ! i hate darkness in my room . i'll scream when beetle touch my feet , ouuchh . i love jelly jello :O i love ice cream , chocolate . anddd , i LOVE MY MUM'S COOK TOO ! ^^ honestly, i'm a lazy bones . hihi . i don't like people messed up with me .yes , i mean it. urrgghh . don't try to messed up with me , i might use my power to completely destroy you ! i'll break your face, i'll chew your ear , i'll pull your hair , and i'll make sure i laugh on every of your failure :P TOO BAD HAHA ! what else eh ? OHH i forgot , i'm a GOSSIPER and of course with my sister :) last but not least [ ayt essay ] , do call me esya ^^ . adios .
SUPERDUPER masham
my dearest arief


dia busuk, dia masam , tapi aku tetap sayang :) #sebabakulagimasampadadia# you know what ? he drew a beautiful rainbow after the rain for me . he taught me what is L.O.V.E really means . he always know what i want . yeah , he does . he always shout at me , and i know he didn't means bad . he loves me like no one ever love me just like he does . he care about me , he do understand about me and my BIBI . he's the one i love . on one else, cross my heart .
Tuesday, December 7, 2010 ★ 9:32 PM │ (0) angels
hang out ❤

perfect two auburn ! lagu di handphone ku berbunyi ! haishh sape lak cowl pagi2 neyy . mengganggu aku tidur aje . 
tengok name yg tertera "shed" aishh . pe hal mamat ney call . angkat laa then laa azri rupenye . haha .
ajak keluar ts . huh . main roller . heishh , aku dengan malas nak bgun memaksa diri untuk bangun . online sebentar (wajib) ambik towel , buka lampu , mandi ~~


keluar rumah 1230pm . eyh , mak suruh oergi kedai beli brang plak . adoiiyaii . malas nye . tak pe pergi jugak .^^
azri suda tggu . ambik dia tepi tadika . haha . em shed ade . ee ! nyusah en . kena antar hang laa . macam2 . azri laa mentang2 la shed blnja snggup ja antar dia . ee nyebok . haha ! **gurau2 . smpai ts , tengok wayang . em , movie ap je ? rapunzel , appalam , ngangkung , cerita cina , aku tak bodoh etc . hishh semua boring ! tapi azri nak tengok jugak . hum . tengok la cerita aku tak bodoh tuh .

bapak aihh ! masuk2 thuii orang punye laa sikit . cakap kat azri "kan da bgtahu tak besttt , nak tgk jugak" haishh . 330pm dlm pnggung . nakk kua !! ee .
so ckap at diaorang "jum kua" haha . then kua lah kami .

sterusnya kami menuju ke "roller blade centre" . huu . byar2 duit . ambik kasut dia serba berat . pakai . aiyakk !
aku tak taw pakai . haha . nasib baik ade azri ^^ main2 , gurr . asyik kena tinggal je dengan azri neyy . haha . humm azri tunjuk "tuhhh  faez " eyheyh ! korang pun ade ngee ! tak de lah bosan sangat . hehe .
lwan roller dengan a'a . haha . best2 two thumbs up ! ^^ faez tak stabil jew . hehe . yang paling best kita buat kretapi . haha ! best . jatuh bnyk kali smpai kki aku , tangan aku semua lebam2 . waktu tu , diaorang rest kejap . aku pun main lahh roller sorang2 . azri hilang dah . haha . then ade sorang boys tak dikenali .


dia senyum2 , dalam hati aku "pahal mamat ney " haha . oleh kerana kita org islam , ceytt ! aku balas la snyum yang ta brape ikhlas . haha . round round and round , mamat tuh ckap "hai awek" hahaha . gile .
aku buat bodoh je . then dia da abis main . dia kua . haha .
main roller sampai pkul 6pm. huuu . kki smakin sakit . suda melecek . hakhak ! simpan kasut , amik slipar . blahh .
hantar shed , aku tggu dekat starbucks . ngee . azri datang then balik rumah ^^ .
sunggup penat today . :)tapi enjoy habis ! ^^

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST