Photobucket
Hi There Sunshine
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Thursday, December 9, 2010 ★ 2:18 PM │ (0) angels
you're not mine !

haiyakkk ! saya benci awak ! awak tahu tak ?! megah nya naik motor dengan pompuan tuh ! benci saya tahu tak ?!
one more thing kalau awak baca ini , bagus lahh . tell that "gud enough" lady tak payah lah nak "hon" kan moto supaya aku nampak korang naik moto berdua ! thuii LOL . 
ini kes balas dendam lah ye liyana weks ! tak payah nak bangga lah sebab dapat si "E" tuh ! E , kalau awak baca blog saya , saya nak awak tahu yang saya sudah benci awak , and saya nak lupakan awak ! 
tak nak dah mengharapkan awak ! terlalu sakit ! setiap kali tersempak dengan awak bukan membuatkan saya suka , malah benci tahu ! cukup lah . jangan lahh nak text saya lepas ini . 
saya nak lupakan awak sampai bila2 ! yah ? memang lah banyak memories kita , but saya akan cuba lupakan sedikit demi sedikit ! to LIYANA RUSLI jaga lah EMY baik2 yah . aku sayang dia tahu .
jaga dia eyh . rajin2 lah beli lolipop dekat dia , sebab dia suka makan tuh :') saya tak marah korang taw . saya cuma terlalu jealous . dan jealous itu terlalu sakit ! saya tak nak terus sakit macam ini . sampai bila kn ? hope korang happy . saya cuma boleh pandang korang dari jauh :'D ingat yah LIYANA jaga EMY yah . dia sayang awak lagi tahu liyana . :') jaga dia okay ? saya tak nak kacau korang dah :')

emy , kalau awak baca ini . saya nak awak tahu ingat tak lagu yang saya suruh
awak dengar tuh . 
"ku takkan pernah tertawa.."
"ku takkan pernah sempurna.."
''ku takkan merasakannya bila kau tak disini.."
ingat kan ? saya nak menangis setiap kali dengar lagu tuh :') tape ! ^^
p/s : bye emy !


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
HI MAKCIKKK !
saya lahh tuan besar disini :p

I am NurAisyahBintiAzizi i was born in TAIPING in 29th June 1995. 17 in age, of course :D well, i'm living in a normal life as well as other teenagers out there. i'm little bit like snobbish girl on the earth if u didn't know me well bueekk :p i do hate people raise voice towards me . DAMN IT ! i hate darkness in my room . i'll scream when beetle touch my feet , ouuchh . i love jelly jello :O i love ice cream , chocolate . anddd , i LOVE MY MUM'S COOK TOO ! ^^ honestly, i'm a lazy bones . hihi . i don't like people messed up with me .yes , i mean it. urrgghh . don't try to messed up with me , i might use my power to completely destroy you ! i'll break your face, i'll chew your ear , i'll pull your hair , and i'll make sure i laugh on every of your failure :P TOO BAD HAHA ! what else eh ? OHH i forgot , i'm a GOSSIPER and of course with my sister :) last but not least [ ayt essay ] , do call me esya ^^ . adios .
SUPERDUPER masham
my dearest arief


dia busuk, dia masam , tapi aku tetap sayang :) #sebabakulagimasampadadia# you know what ? he drew a beautiful rainbow after the rain for me . he taught me what is L.O.V.E really means . he always know what i want . yeah , he does . he always shout at me , and i know he didn't means bad . he loves me like no one ever love me just like he does . he care about me , he do understand about me and my BIBI . he's the one i love . on one else, cross my heart .
Thursday, December 9, 2010 ★ 2:18 PM │ (0) angels
you're not mine !

haiyakkk ! saya benci awak ! awak tahu tak ?! megah nya naik motor dengan pompuan tuh ! benci saya tahu tak ?!
one more thing kalau awak baca ini , bagus lahh . tell that "gud enough" lady tak payah lah nak "hon" kan moto supaya aku nampak korang naik moto berdua ! thuii LOL . 
ini kes balas dendam lah ye liyana weks ! tak payah nak bangga lah sebab dapat si "E" tuh ! E , kalau awak baca blog saya , saya nak awak tahu yang saya sudah benci awak , and saya nak lupakan awak ! 
tak nak dah mengharapkan awak ! terlalu sakit ! setiap kali tersempak dengan awak bukan membuatkan saya suka , malah benci tahu ! cukup lah . jangan lahh nak text saya lepas ini . 
saya nak lupakan awak sampai bila2 ! yah ? memang lah banyak memories kita , but saya akan cuba lupakan sedikit demi sedikit ! to LIYANA RUSLI jaga lah EMY baik2 yah . aku sayang dia tahu .
jaga dia eyh . rajin2 lah beli lolipop dekat dia , sebab dia suka makan tuh :') saya tak marah korang taw . saya cuma terlalu jealous . dan jealous itu terlalu sakit ! saya tak nak terus sakit macam ini . sampai bila kn ? hope korang happy . saya cuma boleh pandang korang dari jauh :'D ingat yah LIYANA jaga EMY yah . dia sayang awak lagi tahu liyana . :') jaga dia okay ? saya tak nak kacau korang dah :')

emy , kalau awak baca ini . saya nak awak tahu ingat tak lagu yang saya suruh
awak dengar tuh . 
"ku takkan pernah tertawa.."
"ku takkan pernah sempurna.."
''ku takkan merasakannya bila kau tak disini.."
ingat kan ? saya nak menangis setiap kali dengar lagu tuh :') tape ! ^^
p/s : bye emy !


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST