Photobucket
Hi There Sunshine
click on the dropdown menu to navigate through this blog

Monday, January 10, 2011 ★ 11:24 AM │ (0) angels
*getting better*
ohh yeahhh !
rock' em !

saya semakin sembuh ! yeayy !
suke suke :)
ubat ohh ubat iloveyou . haha
alhamdulillah aku bersyukur !
nak bangun senang ,
tidor senang ,
online senang .
aha !
happy nye bilerr da okay !

harap penyakit tu tak datang balik ~
no . tak nak dah okee .
seksa :)


disaat aku menge-post blog ni .
semua budak sekolah sedang bersekolah ! haha
aku je -,-
sorry cikgu zaleha . :)
esok saia mai laa ek .
ahaha .
deyhh ! 4sc2 homework jangan lupa kasi taw saia !
mati kena dengan cikgu garang nanti :PP

bosan ouhh duduk umah je ==''
bukan ade pape pun . urghh
pergi skolah lagi best .
uhuhu .

*musuh , my enemy till now*

heyy negro , who ? heyy you !!
fuck you laa black-currant !
hahak .
aku sumpah kau jadi tayar silverstone ! i hate you
till now !
its all happen since i was form 1 :)
kanak2 ribena lagi .
haha ^^
bodoh hitam ==''

aku anggap kau kawan laa lahh bangang . tapi balasan ?
macam bodoh ! aku yang kena . sumpah tak kan maafkan kaw .
agak2 lerr . bile orang dah buat baik tuu , cover la skit .
ngeng -,-

aku hanya beritahu perkara sebenar dan aku mohon kau jangan beritahu "mamat" tu
tapi disebabkan kebengongan kau menyerlah bersinar lip lap !
bengong gi bagitahu mamat tu !
aku sebagai kawan baik kau (dulu) aku bagitahu ape yg patut
and jangan la dedah kan identiti aku !
ni tak , bangang ~ bagitahu gak .

aku hampir kena PENAMPAR dengan mamat tu kat skola okee ?
sheall . last2 , kaw lak ckp aku tipu -,-
kau ckp kau nak datang umah n pukul aku ?
haha . yeke ?
adehh . waktu tu raya kan ?
hishh . tak de kau datang umah pun ? bangang -,-
aku tunggu ja taw .
siap dengan kuih raya . ishish .
i hate you ieyka






Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
HI MAKCIKKK !
saya lahh tuan besar disini :p

I am NurAisyahBintiAzizi i was born in TAIPING in 29th June 1995. 17 in age, of course :D well, i'm living in a normal life as well as other teenagers out there. i'm little bit like snobbish girl on the earth if u didn't know me well bueekk :p i do hate people raise voice towards me . DAMN IT ! i hate darkness in my room . i'll scream when beetle touch my feet , ouuchh . i love jelly jello :O i love ice cream , chocolate . anddd , i LOVE MY MUM'S COOK TOO ! ^^ honestly, i'm a lazy bones . hihi . i don't like people messed up with me .yes , i mean it. urrgghh . don't try to messed up with me , i might use my power to completely destroy you ! i'll break your face, i'll chew your ear , i'll pull your hair , and i'll make sure i laugh on every of your failure :P TOO BAD HAHA ! what else eh ? OHH i forgot , i'm a GOSSIPER and of course with my sister :) last but not least [ ayt essay ] , do call me esya ^^ . adios .
SUPERDUPER masham
my dearest arief


dia busuk, dia masam , tapi aku tetap sayang :) #sebabakulagimasampadadia# you know what ? he drew a beautiful rainbow after the rain for me . he taught me what is L.O.V.E really means . he always know what i want . yeah , he does . he always shout at me , and i know he didn't means bad . he loves me like no one ever love me just like he does . he care about me , he do understand about me and my BIBI . he's the one i love . on one else, cross my heart .
Monday, January 10, 2011 ★ 11:24 AM │ (0) angels
*getting better*
ohh yeahhh !
rock' em !

saya semakin sembuh ! yeayy !
suke suke :)
ubat ohh ubat iloveyou . haha
alhamdulillah aku bersyukur !
nak bangun senang ,
tidor senang ,
online senang .
aha !
happy nye bilerr da okay !

harap penyakit tu tak datang balik ~
no . tak nak dah okee .
seksa :)


disaat aku menge-post blog ni .
semua budak sekolah sedang bersekolah ! haha
aku je -,-
sorry cikgu zaleha . :)
esok saia mai laa ek .
ahaha .
deyhh ! 4sc2 homework jangan lupa kasi taw saia !
mati kena dengan cikgu garang nanti :PP

bosan ouhh duduk umah je ==''
bukan ade pape pun . urghh
pergi skolah lagi best .
uhuhu .

*musuh , my enemy till now*

heyy negro , who ? heyy you !!
fuck you laa black-currant !
hahak .
aku sumpah kau jadi tayar silverstone ! i hate you
till now !
its all happen since i was form 1 :)
kanak2 ribena lagi .
haha ^^
bodoh hitam ==''

aku anggap kau kawan laa lahh bangang . tapi balasan ?
macam bodoh ! aku yang kena . sumpah tak kan maafkan kaw .
agak2 lerr . bile orang dah buat baik tuu , cover la skit .
ngeng -,-

aku hanya beritahu perkara sebenar dan aku mohon kau jangan beritahu "mamat" tu
tapi disebabkan kebengongan kau menyerlah bersinar lip lap !
bengong gi bagitahu mamat tu !
aku sebagai kawan baik kau (dulu) aku bagitahu ape yg patut
and jangan la dedah kan identiti aku !
ni tak , bangang ~ bagitahu gak .

aku hampir kena PENAMPAR dengan mamat tu kat skola okee ?
sheall . last2 , kaw lak ckp aku tipu -,-
kau ckp kau nak datang umah n pukul aku ?
haha . yeke ?
adehh . waktu tu raya kan ?
hishh . tak de kau datang umah pun ? bangang -,-
aku tunggu ja taw .
siap dengan kuih raya . ishish .
i hate you ieyka






Photobucket
OLDER POST | NEWER POST