Photobucket
Hi There Sunshine
click on the dropdown menu to navigate through this blog

i'm innocence :P
Monday, January 17, 2011 ★ 6:09 PM │ (0) angels
hoii :O i'm innocence lah ! okay ?! open up your eyes widely yahh ^^
p/s : tak nakk eh kat bf hang :P

boyfiee sendiri pun aku ta larat nak jage nie nak boyfiee kaw lak ? haduyaii .
please laa , have a open minded please .
okok .
semalam memang aku keluar dengan 'boyfiee' kaw .
but that doesn't mean anything lahh ! kami main roller ja ok !
lagi pun dia yang ajak lahh -,-

dia kawan satu skolah aku babes . so , theres nothing between me and him :)
humm amin   kan aku da kte mesti ade je yang tak puas haty .
um , tu yang mlas kua dengan kaw tu a*** haishh .
well , memang laa kaw kate girl kaw da bg lampu ijau .

huh , at first memang aku ta nak pegi pun tapi kaw cakap takpe2 .
so its okay . aku pegi gak en .
last-last kat skola tadi geng dwg ta tegur aku pun ! T__T
must be something wrong .
see A*** ! see !
uwaaa ~
shit ah !


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
HI MAKCIKKK !
saya lahh tuan besar disini :p

I am NurAisyahBintiAzizi i was born in TAIPING in 29th June 1995. 17 in age, of course :D well, i'm living in a normal life as well as other teenagers out there. i'm little bit like snobbish girl on the earth if u didn't know me well bueekk :p i do hate people raise voice towards me . DAMN IT ! i hate darkness in my room . i'll scream when beetle touch my feet , ouuchh . i love jelly jello :O i love ice cream , chocolate . anddd , i LOVE MY MUM'S COOK TOO ! ^^ honestly, i'm a lazy bones . hihi . i don't like people messed up with me .yes , i mean it. urrgghh . don't try to messed up with me , i might use my power to completely destroy you ! i'll break your face, i'll chew your ear , i'll pull your hair , and i'll make sure i laugh on every of your failure :P TOO BAD HAHA ! what else eh ? OHH i forgot , i'm a GOSSIPER and of course with my sister :) last but not least [ ayt essay ] , do call me esya ^^ . adios .
SUPERDUPER masham
my dearest arief


dia busuk, dia masam , tapi aku tetap sayang :) #sebabakulagimasampadadia# you know what ? he drew a beautiful rainbow after the rain for me . he taught me what is L.O.V.E really means . he always know what i want . yeah , he does . he always shout at me , and i know he didn't means bad . he loves me like no one ever love me just like he does . he care about me , he do understand about me and my BIBI . he's the one i love . on one else, cross my heart .
i'm innocence :P
Monday, January 17, 2011 ★ 6:09 PM │ (0) angels
hoii :O i'm innocence lah ! okay ?! open up your eyes widely yahh ^^
p/s : tak nakk eh kat bf hang :P

boyfiee sendiri pun aku ta larat nak jage nie nak boyfiee kaw lak ? haduyaii .
please laa , have a open minded please .
okok .
semalam memang aku keluar dengan 'boyfiee' kaw .
but that doesn't mean anything lahh ! kami main roller ja ok !
lagi pun dia yang ajak lahh -,-

dia kawan satu skolah aku babes . so , theres nothing between me and him :)
humm amin   kan aku da kte mesti ade je yang tak puas haty .
um , tu yang mlas kua dengan kaw tu a*** haishh .
well , memang laa kaw kate girl kaw da bg lampu ijau .

huh , at first memang aku ta nak pegi pun tapi kaw cakap takpe2 .
so its okay . aku pegi gak en .
last-last kat skola tadi geng dwg ta tegur aku pun ! T__T
must be something wrong .
see A*** ! see !
uwaaa ~
shit ah !


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST