Photobucket
Hi There Sunshine
click on the dropdown menu to navigate through this blog

olalala
Monday, February 14, 2011 ★ 4:01 PM │ (0) angels
oalala , copp ! macam lame tak update je ? aaaa , yela kot ! haha . :P 

ohh  pompuan cun2 kat skola aku buat kelam lagy ! wakaka , dowhh ! perbuatan jahat dibalas jahat 
walau dengan ape care skali pun :) 
haa . tak aci la kan asyik korang ja menang , ELEHHH , ADE GENG KUAT la hampa ! nk boo sikit boleh ?
booooo ~ boo bnyk lahh ! BOOOOOOOO~  
roy , happy tgk hang dah kawan dengan dwg alik , well thats good :)

lawak giler korang jerit2 ikut tingkap tadi kan . aku tengok dah mcam OKU dekat sekolah SEMANGAT MAJU tuu dah . hahahah ! pe pe ?? nk marah ? bring it on ! ^^ dapat ape marah ?
korang tak malu ke triak2 cam tadi . haha . lawak doe !
aku rase laki pun ta maw mai minang hangpa . haha . none of my business . :P ^^
anak2 , haha . aku sarankan , pliss be a good girl . hehe ^^ lawak kot hangpa jerit2 . nanti DANNY PHANTOM mai la tolong hangpa , kot . haha . 
dahdah , ta larat nk gelak . 
pape pun , aku dah seek revenge ! bengang kan ? rasakan ape yg aku rase ! MUAHAHAHAHAAHAH !





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
HI MAKCIKKK !
saya lahh tuan besar disini :p

I am NurAisyahBintiAzizi i was born in TAIPING in 29th June 1995. 17 in age, of course :D well, i'm living in a normal life as well as other teenagers out there. i'm little bit like snobbish girl on the earth if u didn't know me well bueekk :p i do hate people raise voice towards me . DAMN IT ! i hate darkness in my room . i'll scream when beetle touch my feet , ouuchh . i love jelly jello :O i love ice cream , chocolate . anddd , i LOVE MY MUM'S COOK TOO ! ^^ honestly, i'm a lazy bones . hihi . i don't like people messed up with me .yes , i mean it. urrgghh . don't try to messed up with me , i might use my power to completely destroy you ! i'll break your face, i'll chew your ear , i'll pull your hair , and i'll make sure i laugh on every of your failure :P TOO BAD HAHA ! what else eh ? OHH i forgot , i'm a GOSSIPER and of course with my sister :) last but not least [ ayt essay ] , do call me esya ^^ . adios .
SUPERDUPER masham
my dearest arief


dia busuk, dia masam , tapi aku tetap sayang :) #sebabakulagimasampadadia# you know what ? he drew a beautiful rainbow after the rain for me . he taught me what is L.O.V.E really means . he always know what i want . yeah , he does . he always shout at me , and i know he didn't means bad . he loves me like no one ever love me just like he does . he care about me , he do understand about me and my BIBI . he's the one i love . on one else, cross my heart .
olalala
Monday, February 14, 2011 ★ 4:01 PM │ (0) angels
oalala , copp ! macam lame tak update je ? aaaa , yela kot ! haha . :P 

ohh  pompuan cun2 kat skola aku buat kelam lagy ! wakaka , dowhh ! perbuatan jahat dibalas jahat 
walau dengan ape care skali pun :) 
haa . tak aci la kan asyik korang ja menang , ELEHHH , ADE GENG KUAT la hampa ! nk boo sikit boleh ?
booooo ~ boo bnyk lahh ! BOOOOOOOO~  
roy , happy tgk hang dah kawan dengan dwg alik , well thats good :)

lawak giler korang jerit2 ikut tingkap tadi kan . aku tengok dah mcam OKU dekat sekolah SEMANGAT MAJU tuu dah . hahahah ! pe pe ?? nk marah ? bring it on ! ^^ dapat ape marah ?
korang tak malu ke triak2 cam tadi . haha . lawak doe !
aku rase laki pun ta maw mai minang hangpa . haha . none of my business . :P ^^
anak2 , haha . aku sarankan , pliss be a good girl . hehe ^^ lawak kot hangpa jerit2 . nanti DANNY PHANTOM mai la tolong hangpa , kot . haha . 
dahdah , ta larat nk gelak . 
pape pun , aku dah seek revenge ! bengang kan ? rasakan ape yg aku rase ! MUAHAHAHAHAAHAH !





Photobucket
OLDER POST | NEWER POST