Photobucket
Hi There Sunshine
click on the dropdown menu to navigate through this blog

setan lah hang
Saturday, February 5, 2011 ★ 4:56 PM │ (0) angels
walaw-eh !
huii budak ! i mean kanak2 sakai lagy bengong ! aku benci kat hang taw fatin naquyah .
nama srupe org tua =='' haha . hang nak taw ramai tak suka nama hang ? pelik . oopss ! mak dengan anak sama . wakaka . aku rase nak tukar pepatah yang menyatakan , ''bapak borek ank rintik'' tukar kpd ''mak borek, ank bangang '' HAHA !

dasar kanak2 ribena . weii , aku tak pernah kacau hidup hang taw tak ? eee ! bongok ayam . ayam pandai lagy . ooppss ! hang mmg tak pndai mana pun :P

slipar aku barai ? whoopss ! kau ni kan , aku tgk saling tak tumpah mcm CNN . hang taw CNN ? reporter sebokk cm hang lah !
slipar aku barai ? mampos lah ! hang ada ? takda kan ! so , pissed off la blacky :)

hey budak , lain kali nak kutuk or INFORM aku yg SLIPAR aku mmg BARAI , meh cakap je depan2 . maklum laa , aku ta pasan mehh slipar aku tu barai . wakakaka .

hang aku tgk dah mcam tayar kereta silverstone ja . warna apa tuu ? yg pastinya bukan PUTIH ! hhaha . tayar colour itam je laa -,-

eee! i hate you fatin . nie advice untuk hang fatin ,
KUTUK BIAR DEPAN , KULIT BIAR HITAM . hahahahahaha ! ==''
fatin2 , nanti aku nak beli slipar baruuuuu ~ haha jealous ? wekss .
kanak2 ! thuii .

by the way , hang ada bf ? hahahahah !

end of the story

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
HI MAKCIKKK !
saya lahh tuan besar disini :p

I am NurAisyahBintiAzizi i was born in TAIPING in 29th June 1995. 17 in age, of course :D well, i'm living in a normal life as well as other teenagers out there. i'm little bit like snobbish girl on the earth if u didn't know me well bueekk :p i do hate people raise voice towards me . DAMN IT ! i hate darkness in my room . i'll scream when beetle touch my feet , ouuchh . i love jelly jello :O i love ice cream , chocolate . anddd , i LOVE MY MUM'S COOK TOO ! ^^ honestly, i'm a lazy bones . hihi . i don't like people messed up with me .yes , i mean it. urrgghh . don't try to messed up with me , i might use my power to completely destroy you ! i'll break your face, i'll chew your ear , i'll pull your hair , and i'll make sure i laugh on every of your failure :P TOO BAD HAHA ! what else eh ? OHH i forgot , i'm a GOSSIPER and of course with my sister :) last but not least [ ayt essay ] , do call me esya ^^ . adios .
SUPERDUPER masham
my dearest arief


dia busuk, dia masam , tapi aku tetap sayang :) #sebabakulagimasampadadia# you know what ? he drew a beautiful rainbow after the rain for me . he taught me what is L.O.V.E really means . he always know what i want . yeah , he does . he always shout at me , and i know he didn't means bad . he loves me like no one ever love me just like he does . he care about me , he do understand about me and my BIBI . he's the one i love . on one else, cross my heart .
setan lah hang
Saturday, February 5, 2011 ★ 4:56 PM │ (0) angels
walaw-eh !
huii budak ! i mean kanak2 sakai lagy bengong ! aku benci kat hang taw fatin naquyah .
nama srupe org tua =='' haha . hang nak taw ramai tak suka nama hang ? pelik . oopss ! mak dengan anak sama . wakaka . aku rase nak tukar pepatah yang menyatakan , ''bapak borek ank rintik'' tukar kpd ''mak borek, ank bangang '' HAHA !

dasar kanak2 ribena . weii , aku tak pernah kacau hidup hang taw tak ? eee ! bongok ayam . ayam pandai lagy . ooppss ! hang mmg tak pndai mana pun :P

slipar aku barai ? whoopss ! kau ni kan , aku tgk saling tak tumpah mcm CNN . hang taw CNN ? reporter sebokk cm hang lah !
slipar aku barai ? mampos lah ! hang ada ? takda kan ! so , pissed off la blacky :)

hey budak , lain kali nak kutuk or INFORM aku yg SLIPAR aku mmg BARAI , meh cakap je depan2 . maklum laa , aku ta pasan mehh slipar aku tu barai . wakakaka .

hang aku tgk dah mcam tayar kereta silverstone ja . warna apa tuu ? yg pastinya bukan PUTIH ! hhaha . tayar colour itam je laa -,-

eee! i hate you fatin . nie advice untuk hang fatin ,
KUTUK BIAR DEPAN , KULIT BIAR HITAM . hahahahahaha ! ==''
fatin2 , nanti aku nak beli slipar baruuuuu ~ haha jealous ? wekss .
kanak2 ! thuii .

by the way , hang ada bf ? hahahahah !

end of the story

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST