Photobucket
Hi There Sunshine
click on the dropdown menu to navigate through this blog

wahahaha ! pintarnye awak !
Thursday, February 10, 2011 ★ 3:14 PM │ (0) angels
weii pandai ! HAHAHA . cowp2 aku nak gelak .
hahahahahaahahahahahh !
lagy skali boleh ?
hahaahhahaahahhahahaaahhaahah !!!!
weyhh pandai ! haha , pndai la nie ? ye laa kaw pndai . haha . :PP
blog reader , nak tanye sikit nie , asal kiter rapat dengan seorang pompuan prangai mcm laki , [ not pengkid ]
kiter dianggap lesbo ea ?
free , tinggalkan comment anda . trimas .

wakaka ! weyyy ! roy a.k.a boroi atau name btl dea shahira !
dia kawan aku !
weyyhh ! sal slow minded sgt ?? wahh , thats suit u yeahh SLOW MINDED .
ape ?? nak marah aku ? mai laa !
dah mmg betul kaw slow minded ! :)

weyhh Allah kurniakan HUTAK , pakai laa . walaupun tak selalu . hahaha .
pakai yahh . ingt !! haha .

roy kawan kita ! kawan weyhh ! syu , smpai hati hang cakap aku ad ppe dgn roy ,
pas hang cakap seriously , air mata aku menitis trus !
:') ta sangka korang pikir SEJAUH tu ea .
and to that person yang mulut agak2 insurans terlebih bayar tu , MAK PAK jangan nk sebut2 laa weii !

'' mak bapak hang memang ajar hang nangis ah ? ''

weyhh ! ape ke bodoh nya soalan tuu ??!
ko tak blaja ea ?

NO ONE HAD TEACH US TO CRY !

=='' tak paham betul .
aku ingat sampai mati ! taw taw sygs ?! :)) tengs !

aku tak pernah buat roy sbgai kuli weyhh ! itu hak dia nak kawan dgn sapa .
so pe masalah kaw ? roy kwn aku gak meyhh !

korang ckp roy jauh dri korang and smakin rapat dgn aku kn ? derr , hak dia meyhh !
ape kate ko belah dia 2 ? haha !
for your info aku da bnyk kali ckp kt roy yang jgn lyn aku sgt nanti korang mara .
tapi roy kate tape . SO ???!!
haa , korang sume nak salah en aku . padahal bukan salah aku . :)
semua nie hak roy !! pehal korang ta tnye dea bhaii ? aku gak yg kne tindih !
korang geng ramai !
aku hanya budak NERD kat skola ! aku cuma ada ieyrra , cat , haslina .
korang ramai ! ramai ! boleh ahh kan ?
brani nak maki2 aku kat skola cam tdi . tengs weyhh ! ^^ .
u have make myself popular . awww ~ HAKHAK !
aku akn ingat sampai mati :'))

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
HI MAKCIKKK !
saya lahh tuan besar disini :p

I am NurAisyahBintiAzizi i was born in TAIPING in 29th June 1995. 17 in age, of course :D well, i'm living in a normal life as well as other teenagers out there. i'm little bit like snobbish girl on the earth if u didn't know me well bueekk :p i do hate people raise voice towards me . DAMN IT ! i hate darkness in my room . i'll scream when beetle touch my feet , ouuchh . i love jelly jello :O i love ice cream , chocolate . anddd , i LOVE MY MUM'S COOK TOO ! ^^ honestly, i'm a lazy bones . hihi . i don't like people messed up with me .yes , i mean it. urrgghh . don't try to messed up with me , i might use my power to completely destroy you ! i'll break your face, i'll chew your ear , i'll pull your hair , and i'll make sure i laugh on every of your failure :P TOO BAD HAHA ! what else eh ? OHH i forgot , i'm a GOSSIPER and of course with my sister :) last but not least [ ayt essay ] , do call me esya ^^ . adios .
SUPERDUPER masham
my dearest arief


dia busuk, dia masam , tapi aku tetap sayang :) #sebabakulagimasampadadia# you know what ? he drew a beautiful rainbow after the rain for me . he taught me what is L.O.V.E really means . he always know what i want . yeah , he does . he always shout at me , and i know he didn't means bad . he loves me like no one ever love me just like he does . he care about me , he do understand about me and my BIBI . he's the one i love . on one else, cross my heart .
wahahaha ! pintarnye awak !
Thursday, February 10, 2011 ★ 3:14 PM │ (0) angels
weii pandai ! HAHAHA . cowp2 aku nak gelak .
hahahahahaahahahahahh !
lagy skali boleh ?
hahaahhahaahahhahahaaahhaahah !!!!
weyhh pandai ! haha , pndai la nie ? ye laa kaw pndai . haha . :PP
blog reader , nak tanye sikit nie , asal kiter rapat dengan seorang pompuan prangai mcm laki , [ not pengkid ]
kiter dianggap lesbo ea ?
free , tinggalkan comment anda . trimas .

wakaka ! weyyy ! roy a.k.a boroi atau name btl dea shahira !
dia kawan aku !
weyyhh ! sal slow minded sgt ?? wahh , thats suit u yeahh SLOW MINDED .
ape ?? nak marah aku ? mai laa !
dah mmg betul kaw slow minded ! :)

weyhh Allah kurniakan HUTAK , pakai laa . walaupun tak selalu . hahaha .
pakai yahh . ingt !! haha .

roy kawan kita ! kawan weyhh ! syu , smpai hati hang cakap aku ad ppe dgn roy ,
pas hang cakap seriously , air mata aku menitis trus !
:') ta sangka korang pikir SEJAUH tu ea .
and to that person yang mulut agak2 insurans terlebih bayar tu , MAK PAK jangan nk sebut2 laa weii !

'' mak bapak hang memang ajar hang nangis ah ? ''

weyhh ! ape ke bodoh nya soalan tuu ??!
ko tak blaja ea ?

NO ONE HAD TEACH US TO CRY !

=='' tak paham betul .
aku ingat sampai mati ! taw taw sygs ?! :)) tengs !

aku tak pernah buat roy sbgai kuli weyhh ! itu hak dia nak kawan dgn sapa .
so pe masalah kaw ? roy kwn aku gak meyhh !

korang ckp roy jauh dri korang and smakin rapat dgn aku kn ? derr , hak dia meyhh !
ape kate ko belah dia 2 ? haha !
for your info aku da bnyk kali ckp kt roy yang jgn lyn aku sgt nanti korang mara .
tapi roy kate tape . SO ???!!
haa , korang sume nak salah en aku . padahal bukan salah aku . :)
semua nie hak roy !! pehal korang ta tnye dea bhaii ? aku gak yg kne tindih !
korang geng ramai !
aku hanya budak NERD kat skola ! aku cuma ada ieyrra , cat , haslina .
korang ramai ! ramai ! boleh ahh kan ?
brani nak maki2 aku kat skola cam tdi . tengs weyhh ! ^^ .
u have make myself popular . awww ~ HAKHAK !
aku akn ingat sampai mati :'))

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST