Photobucket
Hi There Sunshine
click on the dropdown menu to navigate through this blog

aww terharu :')
Thursday, March 24, 2011 ★ 3:14 PM │ (0) angels
bie ! ilysm !! tadi text aez . lambat sungguh dia rep --'' then tanya buat apa . . dia kate adelahh . .
memandangkan aku nyer otak tak jammed , so BUKAK BLOG KAMI ! ^^ tengok2 , dia post something. . omg :))
nie post dia :))
hey hey! muka u macam Dafi!
itulah 1st words yang esya cakap sebelum kiteorang kenal .. 
21.10.2110 pukul 10.21pm 
dia comment pic aez .. 
itula ayat dia!
hahaha..
then aez comment blik 
" er .. mana ada .."
hee ^^
malam tu la kami kenal ..
dia cakap ..
" you, nanti kalau i online jangan lupa tegur2 yea"

pastu aez cakap 
" er .. ok ok "

lepas dia offline malam tu ..

aez terus tengok profile esya .. 
btw,dia baru add jep,so  mlm tu 1st time aez usha profile esya  ..

lepas tengok pic dia 
aww!  dia cute .. 
cakap aez ^^

then usha pulak dekat info dia ..
esya ada tulis 
" please don't ask my number "


argh.. susahlah kalau mcam ni.. 
cakap aez ^^


er ..
aez pun terus offline sebab nak tido .. ^^



esoknya! 

22.10.2010 


lepas balik sekolah aku terus online fb ..
n bukak la im kat bawah tu ..
teka aku nampak sapa online?
aku nampak esya online!
tanpa buang masa 
aku terus tegur 
" hi you :) "
then dia reply 
" Dafi !!"

hahaha

ada respon!(cakap aez)
lepas tu kiteorang chat macam2 ...
kiteorang berkenalan ..
yang best yer ..
aku x tahu nma dia ..
aku just panggil bunny mushuk (display name dekat FB..
rasa seronok bila chat dengan dia ..
macam2 kiteorang sembang 
hee ^_^
and baru ku tahu yang esya nie stay kat taiping
er .. 
" kampung aku tu "
cakap dlm hati aku ...
ohh aku cakap 
satu hari nanti kite jumpa tau ..


begitulah cara kami kenal ..
n satu hari!


kiteorang wall to wall kat Fb
woah!
time tu la paling best ..
kteorang date dekat Fb 
hahaha
sumpah happy giler ..
haha
date kat lake 
pastu dia merajuk ..
n aku bg bunga tepi jalan 
hahah
macam2!
sumpah malam tu aku rasa happy ..
aku dah mula suka dekat esya ...


utk bukti aku suka dia ..
aku sanggup online pagi2 buta semata mata nak im dengan dia ..
ha!
dia pun sama
tp time tu aku nak mintak number phone..
tp takut x dpt ..
haha..


..
time chat 
dia suka panggil syg syg dkat aez
haha
aku suka!
haha
kiteorang share problem ..
smua lah!
woah!
aku seronok dapat kenal dengan esya ..

hee^^


hampir 3 bulan kiteorang kenal kat fb :)

satu malam ..



2.1.2011 pukul 12.30 am 
kteorang YM ..
malam tu aku ingat nak voice call guna ym ..
tp ..
esya yer ym rosak ..
 kteorang chat dkat ym ..
n aku cakap ..


aez: "you, knapa x bleh voice call?
esya: "  i yer headphone problem ..
aez:  " i nak dengar suara you "
esya : i pun :(
aez : kalau call hp boleh laa .. 
esya : er .. bole
aez:  betul nie (aku nak mintak number hp esya)
esya: hurm .. betul ..
aez: nak number boleh? (sumpah takut x dpt)
esya .. erm ..
aez: x bleh x pe
esya: boleh2  jap 01*-**********
aez:thanks you!(akhirya  dapt jgak!)
esya: welcome
aez: i call you!
esya: ok :)





malam tu kiteorang gayut dari pukul 12.30 am smpai 5 am!
lama giler
aku happy dpat sembang dgan dia
aww!
hee^^

esok pagi!
dia text aku!
good morning ! 
hahaha
seronok bila dia text aku ..
hahah
semenjak dri tu 
aku call dia tiap2 hari sampai sekarang..
hihi ..
thanks esya 
hahaha   




aez syng esya! ^^ 

aha . . ilysm syg ! sumpah i gelak sorang2 dehh --'' HAHAHA . ily !!! :') hahah . nampak sngat aku terhegeh2 kat dia . HAHA . biaq ahh ! :PP hehehehh . . ily aez !! :* 

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
HI MAKCIKKK !
saya lahh tuan besar disini :p

I am NurAisyahBintiAzizi i was born in TAIPING in 29th June 1995. 17 in age, of course :D well, i'm living in a normal life as well as other teenagers out there. i'm little bit like snobbish girl on the earth if u didn't know me well bueekk :p i do hate people raise voice towards me . DAMN IT ! i hate darkness in my room . i'll scream when beetle touch my feet , ouuchh . i love jelly jello :O i love ice cream , chocolate . anddd , i LOVE MY MUM'S COOK TOO ! ^^ honestly, i'm a lazy bones . hihi . i don't like people messed up with me .yes , i mean it. urrgghh . don't try to messed up with me , i might use my power to completely destroy you ! i'll break your face, i'll chew your ear , i'll pull your hair , and i'll make sure i laugh on every of your failure :P TOO BAD HAHA ! what else eh ? OHH i forgot , i'm a GOSSIPER and of course with my sister :) last but not least [ ayt essay ] , do call me esya ^^ . adios .
SUPERDUPER masham
my dearest arief


dia busuk, dia masam , tapi aku tetap sayang :) #sebabakulagimasampadadia# you know what ? he drew a beautiful rainbow after the rain for me . he taught me what is L.O.V.E really means . he always know what i want . yeah , he does . he always shout at me , and i know he didn't means bad . he loves me like no one ever love me just like he does . he care about me , he do understand about me and my BIBI . he's the one i love . on one else, cross my heart .
aww terharu :')
Thursday, March 24, 2011 ★ 3:14 PM │ (0) angels
bie ! ilysm !! tadi text aez . lambat sungguh dia rep --'' then tanya buat apa . . dia kate adelahh . .
memandangkan aku nyer otak tak jammed , so BUKAK BLOG KAMI ! ^^ tengok2 , dia post something. . omg :))
nie post dia :))
hey hey! muka u macam Dafi!
itulah 1st words yang esya cakap sebelum kiteorang kenal .. 
21.10.2110 pukul 10.21pm 
dia comment pic aez .. 
itula ayat dia!
hahaha..
then aez comment blik 
" er .. mana ada .."
hee ^^
malam tu la kami kenal ..
dia cakap ..
" you, nanti kalau i online jangan lupa tegur2 yea"

pastu aez cakap 
" er .. ok ok "

lepas dia offline malam tu ..

aez terus tengok profile esya .. 
btw,dia baru add jep,so  mlm tu 1st time aez usha profile esya  ..

lepas tengok pic dia 
aww!  dia cute .. 
cakap aez ^^

then usha pulak dekat info dia ..
esya ada tulis 
" please don't ask my number "


argh.. susahlah kalau mcam ni.. 
cakap aez ^^


er ..
aez pun terus offline sebab nak tido .. ^^



esoknya! 

22.10.2010 


lepas balik sekolah aku terus online fb ..
n bukak la im kat bawah tu ..
teka aku nampak sapa online?
aku nampak esya online!
tanpa buang masa 
aku terus tegur 
" hi you :) "
then dia reply 
" Dafi !!"

hahaha

ada respon!(cakap aez)
lepas tu kiteorang chat macam2 ...
kiteorang berkenalan ..
yang best yer ..
aku x tahu nma dia ..
aku just panggil bunny mushuk (display name dekat FB..
rasa seronok bila chat dengan dia ..
macam2 kiteorang sembang 
hee ^_^
and baru ku tahu yang esya nie stay kat taiping
er .. 
" kampung aku tu "
cakap dlm hati aku ...
ohh aku cakap 
satu hari nanti kite jumpa tau ..


begitulah cara kami kenal ..
n satu hari!


kiteorang wall to wall kat Fb
woah!
time tu la paling best ..
kteorang date dekat Fb 
hahaha
sumpah happy giler ..
haha
date kat lake 
pastu dia merajuk ..
n aku bg bunga tepi jalan 
hahah
macam2!
sumpah malam tu aku rasa happy ..
aku dah mula suka dekat esya ...


utk bukti aku suka dia ..
aku sanggup online pagi2 buta semata mata nak im dengan dia ..
ha!
dia pun sama
tp time tu aku nak mintak number phone..
tp takut x dpt ..
haha..


..
time chat 
dia suka panggil syg syg dkat aez
haha
aku suka!
haha
kiteorang share problem ..
smua lah!
woah!
aku seronok dapat kenal dengan esya ..

hee^^


hampir 3 bulan kiteorang kenal kat fb :)

satu malam ..



2.1.2011 pukul 12.30 am 
kteorang YM ..
malam tu aku ingat nak voice call guna ym ..
tp ..
esya yer ym rosak ..
 kteorang chat dkat ym ..
n aku cakap ..


aez: "you, knapa x bleh voice call?
esya: "  i yer headphone problem ..
aez:  " i nak dengar suara you "
esya : i pun :(
aez : kalau call hp boleh laa .. 
esya : er .. bole
aez:  betul nie (aku nak mintak number hp esya)
esya: hurm .. betul ..
aez: nak number boleh? (sumpah takut x dpt)
esya .. erm ..
aez: x bleh x pe
esya: boleh2  jap 01*-**********
aez:thanks you!(akhirya  dapt jgak!)
esya: welcome
aez: i call you!
esya: ok :)





malam tu kiteorang gayut dari pukul 12.30 am smpai 5 am!
lama giler
aku happy dpat sembang dgan dia
aww!
hee^^

esok pagi!
dia text aku!
good morning ! 
hahaha
seronok bila dia text aku ..
hahah
semenjak dri tu 
aku call dia tiap2 hari sampai sekarang..
hihi ..
thanks esya 
hahaha   




aez syng esya! ^^ 

aha . . ilysm syg ! sumpah i gelak sorang2 dehh --'' HAHAHA . ily !!! :') hahah . nampak sngat aku terhegeh2 kat dia . HAHA . biaq ahh ! :PP hehehehh . . ily aez !! :* 

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST