Photobucket
Hi There Sunshine
click on the dropdown menu to navigate through this blog

bengong punya esya ! haha
Saturday, March 19, 2011 ★ 10:32 AM │ (2) angels
weee ~ korang taw kan kat giant taiping ade funfair ? *batak ja =='' HAHA ! ayah aku punya pasal nie laahh ! dia yg ajak family pergi FUNFAIR ur sbb adk kcik aku nk pegi . . *dah laa org kje kt sne handsome2 . OOPPSS ! hahaha . . so sebagai anak yg baik . . aku pun ikot laa . .
waa !! terbang sana terbang sini ! aku nak gakk terbang =='' hahaha . .

 aku pun satu GEDIK ! nak mencuba la katakan ! tapi cikgu kata tak pa ! haha . so , pertama ku lihat mu awww aku ingin mencuba !! ^^ bapa ohh bapa !! beli token ^^ aku buat muka suci waktu tuu . . hahahaha . . beli token . . then2 ouhh aku kata kat chewing gum , ADEK ADEK main tu jom ! haa jom jom . .
 
nie binatang aku naik ! WTF !! hahahah . wktu dia berpusing hangpa taw ta aku kata apa '' I BELIEVE I CAN FLYYY !!! ''
taek sungguh , itu pertama kali aku naik dan KALI TERAKHIR !! hahaha . .
sumpah aku rasa BUMI tunggang terbalik ! n rasa MABUK !! hahaha . . aku tak kan naik lagyy!!!
and atas tu jugak aku nak termuntah . aku ttup muka n ape yg aku buat atas tu JERIT !!!! hahahah . . 
slipar2 ! hang jangan melanting jenuh duk kepit . hahahah !!!

aku lupa aku ade tekanan darah rendah . . HAHAHA ! bongok ! balik rumah , tak cakap bnyk dah . katil ILOVEYOU ! hahaha =='' aku benci benda pusing2 tuh ! ^^ haha . 

end of the story :D


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
HI MAKCIKKK !
saya lahh tuan besar disini :p

I am NurAisyahBintiAzizi i was born in TAIPING in 29th June 1995. 17 in age, of course :D well, i'm living in a normal life as well as other teenagers out there. i'm little bit like snobbish girl on the earth if u didn't know me well bueekk :p i do hate people raise voice towards me . DAMN IT ! i hate darkness in my room . i'll scream when beetle touch my feet , ouuchh . i love jelly jello :O i love ice cream , chocolate . anddd , i LOVE MY MUM'S COOK TOO ! ^^ honestly, i'm a lazy bones . hihi . i don't like people messed up with me .yes , i mean it. urrgghh . don't try to messed up with me , i might use my power to completely destroy you ! i'll break your face, i'll chew your ear , i'll pull your hair , and i'll make sure i laugh on every of your failure :P TOO BAD HAHA ! what else eh ? OHH i forgot , i'm a GOSSIPER and of course with my sister :) last but not least [ ayt essay ] , do call me esya ^^ . adios .
SUPERDUPER masham
my dearest arief


dia busuk, dia masam , tapi aku tetap sayang :) #sebabakulagimasampadadia# you know what ? he drew a beautiful rainbow after the rain for me . he taught me what is L.O.V.E really means . he always know what i want . yeah , he does . he always shout at me , and i know he didn't means bad . he loves me like no one ever love me just like he does . he care about me , he do understand about me and my BIBI . he's the one i love . on one else, cross my heart .
bengong punya esya ! haha
Saturday, March 19, 2011 ★ 10:32 AM │ (2) angels
weee ~ korang taw kan kat giant taiping ade funfair ? *batak ja =='' HAHA ! ayah aku punya pasal nie laahh ! dia yg ajak family pergi FUNFAIR ur sbb adk kcik aku nk pegi . . *dah laa org kje kt sne handsome2 . OOPPSS ! hahaha . . so sebagai anak yg baik . . aku pun ikot laa . .
waa !! terbang sana terbang sini ! aku nak gakk terbang =='' hahaha . .

 aku pun satu GEDIK ! nak mencuba la katakan ! tapi cikgu kata tak pa ! haha . so , pertama ku lihat mu awww aku ingin mencuba !! ^^ bapa ohh bapa !! beli token ^^ aku buat muka suci waktu tuu . . hahahaha . . beli token . . then2 ouhh aku kata kat chewing gum , ADEK ADEK main tu jom ! haa jom jom . .
 
nie binatang aku naik ! WTF !! hahahah . wktu dia berpusing hangpa taw ta aku kata apa '' I BELIEVE I CAN FLYYY !!! ''
taek sungguh , itu pertama kali aku naik dan KALI TERAKHIR !! hahaha . .
sumpah aku rasa BUMI tunggang terbalik ! n rasa MABUK !! hahaha . . aku tak kan naik lagyy!!!
and atas tu jugak aku nak termuntah . aku ttup muka n ape yg aku buat atas tu JERIT !!!! hahahah . . 
slipar2 ! hang jangan melanting jenuh duk kepit . hahahah !!!

aku lupa aku ade tekanan darah rendah . . HAHAHA ! bongok ! balik rumah , tak cakap bnyk dah . katil ILOVEYOU ! hahaha =='' aku benci benda pusing2 tuh ! ^^ haha . 

end of the story :D


Photobucket
OLDER POST | NEWER POST