Photobucket
Hi There Sunshine
click on the dropdown menu to navigate through this blog

hindraf betoii -,-
Sunday, March 27, 2011 ★ 6:00 PM │ (0) angels
wee weitt ~ haluuu comel2 ! handsome sekalian . first of all , aku nk say THANK YOU sbb bce entry saya ^^
hmm hari ni aku nk cter pasal budak hindu nie --'' the story begin like this . .

ade motor petang niee weyy ! kua2 !! haha . aku membonceng ieyrra. . dia menunggang motosikal tersangat laa berhemah . . tok cik dia !! -,- nk melayang aku duk kat belakang . . dah rase mcm '' i believe i can fly '' dah . .
kkwkwk. . ieyrra cm bese laa meet bf dy yg tercinta . HAHA . aku pulak melangut . . hahah . .

then sampai kt satu jambatan nie. . mcm bukit sikit . . then aku tengok bnyk gila hindu -,- hmm . . then2 , ade dua kereta taw tak . . err . cam na nk explain eh ? sat aku lukis. .

 
haa . yg icon itam tu aku ngn ieyrra . merah n pink kereta hindu tuu . . bodoh giler diaorang bole benti lagi kat situ duk sembang keling pa tatao -,- then kiteorang kasi honn honnnn !! haa .  kereta merah ke depan sikit . . the keta pink tu aku jerit ''WOIII ! '' hahaha . ambek kaw ! bengong bedengung . . agak2 laa bhaii . . kalau bapak hang JKR buad jalan tu pun aku kisah apa -,- LOL . 
jadi laa pengguna jalanraya yg berhemah ya anak2 . thats all . . babai . .

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
HI MAKCIKKK !
saya lahh tuan besar disini :p

I am NurAisyahBintiAzizi i was born in TAIPING in 29th June 1995. 17 in age, of course :D well, i'm living in a normal life as well as other teenagers out there. i'm little bit like snobbish girl on the earth if u didn't know me well bueekk :p i do hate people raise voice towards me . DAMN IT ! i hate darkness in my room . i'll scream when beetle touch my feet , ouuchh . i love jelly jello :O i love ice cream , chocolate . anddd , i LOVE MY MUM'S COOK TOO ! ^^ honestly, i'm a lazy bones . hihi . i don't like people messed up with me .yes , i mean it. urrgghh . don't try to messed up with me , i might use my power to completely destroy you ! i'll break your face, i'll chew your ear , i'll pull your hair , and i'll make sure i laugh on every of your failure :P TOO BAD HAHA ! what else eh ? OHH i forgot , i'm a GOSSIPER and of course with my sister :) last but not least [ ayt essay ] , do call me esya ^^ . adios .
SUPERDUPER masham
my dearest arief


dia busuk, dia masam , tapi aku tetap sayang :) #sebabakulagimasampadadia# you know what ? he drew a beautiful rainbow after the rain for me . he taught me what is L.O.V.E really means . he always know what i want . yeah , he does . he always shout at me , and i know he didn't means bad . he loves me like no one ever love me just like he does . he care about me , he do understand about me and my BIBI . he's the one i love . on one else, cross my heart .
hindraf betoii -,-
Sunday, March 27, 2011 ★ 6:00 PM │ (0) angels
wee weitt ~ haluuu comel2 ! handsome sekalian . first of all , aku nk say THANK YOU sbb bce entry saya ^^
hmm hari ni aku nk cter pasal budak hindu nie --'' the story begin like this . .

ade motor petang niee weyy ! kua2 !! haha . aku membonceng ieyrra. . dia menunggang motosikal tersangat laa berhemah . . tok cik dia !! -,- nk melayang aku duk kat belakang . . dah rase mcm '' i believe i can fly '' dah . .
kkwkwk. . ieyrra cm bese laa meet bf dy yg tercinta . HAHA . aku pulak melangut . . hahah . .

then sampai kt satu jambatan nie. . mcm bukit sikit . . then aku tengok bnyk gila hindu -,- hmm . . then2 , ade dua kereta taw tak . . err . cam na nk explain eh ? sat aku lukis. .

 
haa . yg icon itam tu aku ngn ieyrra . merah n pink kereta hindu tuu . . bodoh giler diaorang bole benti lagi kat situ duk sembang keling pa tatao -,- then kiteorang kasi honn honnnn !! haa .  kereta merah ke depan sikit . . the keta pink tu aku jerit ''WOIII ! '' hahaha . ambek kaw ! bengong bedengung . . agak2 laa bhaii . . kalau bapak hang JKR buad jalan tu pun aku kisah apa -,- LOL . 
jadi laa pengguna jalanraya yg berhemah ya anak2 . thats all . . babai . .

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST