Photobucket
Hi There Sunshine
click on the dropdown menu to navigate through this blog

ThePinkGajahStory ❤'s LUCKY DRAW
Friday, March 18, 2011 ★ 11:47 AM │ (1) angels
okeh tadi wat joging eh blog walking . . HAHA XD aku decided nk jalan2 plus usha2 blog thepinkgajah perghhh antara blog2 yang penah aku jumpe , BLOG DIA PALING LAWA !! aku suke !! pink jepp . hehe XD

then nampak contest ! actually aku ney dah lame ta join contest . EH TAK PERNAH PUN SEBENARNYA ! ahahah . so , jumpe contest pe lagy ! join laa !! ^^ tmbah2 bile taw hadiah dea msti best !! huhukkhuk !
 
tadaaaaaaaaaaaa !!! comel sungguh banner dia !! tgk gajah pink urhh ! walaweyhh !! comel comel !!! cube korang pegi usha blog dia tekan sini . mesti korang terpegun !! aww aww !! ^^ hadiah dia , cube korang usha tgk ! ^^
haaa ! syarat2 dia . . 
  1. terbuka buat followers ThePinkGajahStory sahaja :)
  2. mesti ada blog.
  3. buat satu entri pasal lucky draw ne and letak "ThePinkGajahStory ❤'s LUCKY DRAW" sebagai tajuk.
  4. copy banner lucky draw di atas ne (sila klik banner tu, baru save) and link-kan ke entri lucky draw ne.
  5. tag 3 orang bloggers lain (lebih pun nda pa) and make sure dorang tau.
  6. hantar nama & link entri kamu di bahagian comment post itu. jangan hantar tempat lain tau.
  7. sudi² la LIKE ThePinkGajahStory's FB page & click her heartbeat (optional):)
orang yang saya tag . .

  1. cik chewing gum
  2. cik lacuna rawk
  3. encik lukman comel
  4. cik far purple

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
HI MAKCIKKK !
saya lahh tuan besar disini :p

I am NurAisyahBintiAzizi i was born in TAIPING in 29th June 1995. 17 in age, of course :D well, i'm living in a normal life as well as other teenagers out there. i'm little bit like snobbish girl on the earth if u didn't know me well bueekk :p i do hate people raise voice towards me . DAMN IT ! i hate darkness in my room . i'll scream when beetle touch my feet , ouuchh . i love jelly jello :O i love ice cream , chocolate . anddd , i LOVE MY MUM'S COOK TOO ! ^^ honestly, i'm a lazy bones . hihi . i don't like people messed up with me .yes , i mean it. urrgghh . don't try to messed up with me , i might use my power to completely destroy you ! i'll break your face, i'll chew your ear , i'll pull your hair , and i'll make sure i laugh on every of your failure :P TOO BAD HAHA ! what else eh ? OHH i forgot , i'm a GOSSIPER and of course with my sister :) last but not least [ ayt essay ] , do call me esya ^^ . adios .
SUPERDUPER masham
my dearest arief


dia busuk, dia masam , tapi aku tetap sayang :) #sebabakulagimasampadadia# you know what ? he drew a beautiful rainbow after the rain for me . he taught me what is L.O.V.E really means . he always know what i want . yeah , he does . he always shout at me , and i know he didn't means bad . he loves me like no one ever love me just like he does . he care about me , he do understand about me and my BIBI . he's the one i love . on one else, cross my heart .
ThePinkGajahStory ❤'s LUCKY DRAW
Friday, March 18, 2011 ★ 11:47 AM │ (1) angels
okeh tadi wat joging eh blog walking . . HAHA XD aku decided nk jalan2 plus usha2 blog thepinkgajah perghhh antara blog2 yang penah aku jumpe , BLOG DIA PALING LAWA !! aku suke !! pink jepp . hehe XD

then nampak contest ! actually aku ney dah lame ta join contest . EH TAK PERNAH PUN SEBENARNYA ! ahahah . so , jumpe contest pe lagy ! join laa !! ^^ tmbah2 bile taw hadiah dea msti best !! huhukkhuk !
 
tadaaaaaaaaaaaa !!! comel sungguh banner dia !! tgk gajah pink urhh ! walaweyhh !! comel comel !!! cube korang pegi usha blog dia tekan sini . mesti korang terpegun !! aww aww !! ^^ hadiah dia , cube korang usha tgk ! ^^
haaa ! syarat2 dia . . 
  1. terbuka buat followers ThePinkGajahStory sahaja :)
  2. mesti ada blog.
  3. buat satu entri pasal lucky draw ne and letak "ThePinkGajahStory ❤'s LUCKY DRAW" sebagai tajuk.
  4. copy banner lucky draw di atas ne (sila klik banner tu, baru save) and link-kan ke entri lucky draw ne.
  5. tag 3 orang bloggers lain (lebih pun nda pa) and make sure dorang tau.
  6. hantar nama & link entri kamu di bahagian comment post itu. jangan hantar tempat lain tau.
  7. sudi² la LIKE ThePinkGajahStory's FB page & click her heartbeat (optional):)
orang yang saya tag . .

  1. cik chewing gum
  2. cik lacuna rawk
  3. encik lukman comel
  4. cik far purple

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST