Photobucket
Hi There Sunshine
click on the dropdown menu to navigate through this blog

^_^
Thursday, April 7, 2011 ★ 7:12 PM │ (0) angels
kenapa tiap2 hari ade je orang tak puas hati dengan aku ? whats wrong fucker ? *huh marah nie . 
bodoh , hang ingat aku nak percya kt hang ka yg hang duk ayat2 aku dulu ? kalau betul pun , INGAT AKU HERAN ? ape ? AKU BAJET ? mampos la ! benda betul , kalau hang serious pun . aku dah ade BF ! and KALAU HANG GEBANG SEKALIPUN aku tak heran la wey !! 

tiba2 nak marah aku . kelam apa ? MCB . aku just suruh hang cri gf . tak BERMAKNA AKU SRUH HANG JGN SUKA AKU --'' [ wlaupun hang tak suka ] tiba2 nk bagi aku panas . lantak hang laki ka apa ka . benda betul . orang mcm hang , ingt aku nk percaya ? BLOCK ! habis cerita ! panjang2 cerita buad apa ? buad karangan terus --''

and aku buruk ? bajet je kat facebook ? soo ?? SOHAI ! so what ? --'' kalau kat luar muka aku macam pontianak sekalipun , aku hairan apa ? and hang nak amik port kenapa ? --'' ANEH ahh manusia nie !! ^^
tak pernah kacau diaorang pun . at least dekat fb tuu pic aku gak . bukannya pic LISA SURIHANI KAA , NASHA AZIZ kaa . bla bla --'' kalau hang bca post aku nie , marah laa . --'' bnda betul , i thought i could be your friend , but . just look at you . the way you acting ! like sshoooo ! better get rid of my life ^^

tak de kaitan dengan hang lagi . kalau tersempak , ''hey sapa hang ? '' ^^ byebye !

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
HI MAKCIKKK !
saya lahh tuan besar disini :p

I am NurAisyahBintiAzizi i was born in TAIPING in 29th June 1995. 17 in age, of course :D well, i'm living in a normal life as well as other teenagers out there. i'm little bit like snobbish girl on the earth if u didn't know me well bueekk :p i do hate people raise voice towards me . DAMN IT ! i hate darkness in my room . i'll scream when beetle touch my feet , ouuchh . i love jelly jello :O i love ice cream , chocolate . anddd , i LOVE MY MUM'S COOK TOO ! ^^ honestly, i'm a lazy bones . hihi . i don't like people messed up with me .yes , i mean it. urrgghh . don't try to messed up with me , i might use my power to completely destroy you ! i'll break your face, i'll chew your ear , i'll pull your hair , and i'll make sure i laugh on every of your failure :P TOO BAD HAHA ! what else eh ? OHH i forgot , i'm a GOSSIPER and of course with my sister :) last but not least [ ayt essay ] , do call me esya ^^ . adios .
SUPERDUPER masham
my dearest arief


dia busuk, dia masam , tapi aku tetap sayang :) #sebabakulagimasampadadia# you know what ? he drew a beautiful rainbow after the rain for me . he taught me what is L.O.V.E really means . he always know what i want . yeah , he does . he always shout at me , and i know he didn't means bad . he loves me like no one ever love me just like he does . he care about me , he do understand about me and my BIBI . he's the one i love . on one else, cross my heart .
^_^
Thursday, April 7, 2011 ★ 7:12 PM │ (0) angels
kenapa tiap2 hari ade je orang tak puas hati dengan aku ? whats wrong fucker ? *huh marah nie . 
bodoh , hang ingat aku nak percya kt hang ka yg hang duk ayat2 aku dulu ? kalau betul pun , INGAT AKU HERAN ? ape ? AKU BAJET ? mampos la ! benda betul , kalau hang serious pun . aku dah ade BF ! and KALAU HANG GEBANG SEKALIPUN aku tak heran la wey !! 

tiba2 nak marah aku . kelam apa ? MCB . aku just suruh hang cri gf . tak BERMAKNA AKU SRUH HANG JGN SUKA AKU --'' [ wlaupun hang tak suka ] tiba2 nk bagi aku panas . lantak hang laki ka apa ka . benda betul . orang mcm hang , ingt aku nk percaya ? BLOCK ! habis cerita ! panjang2 cerita buad apa ? buad karangan terus --''

and aku buruk ? bajet je kat facebook ? soo ?? SOHAI ! so what ? --'' kalau kat luar muka aku macam pontianak sekalipun , aku hairan apa ? and hang nak amik port kenapa ? --'' ANEH ahh manusia nie !! ^^
tak pernah kacau diaorang pun . at least dekat fb tuu pic aku gak . bukannya pic LISA SURIHANI KAA , NASHA AZIZ kaa . bla bla --'' kalau hang bca post aku nie , marah laa . --'' bnda betul , i thought i could be your friend , but . just look at you . the way you acting ! like sshoooo ! better get rid of my life ^^

tak de kaitan dengan hang lagi . kalau tersempak , ''hey sapa hang ? '' ^^ byebye !

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST