Photobucket
Hi There Sunshine
click on the dropdown menu to navigate through this blog

paras rupa
Sunday, April 10, 2011 ★ 1:49 PM │ (0) angels
hello blogger readers !! ^^ gud afternoon ! :)) hari ni jom cerita pasal paras rupa ! or ''the way we looks''
HAHA ,

paras rupa ? sapa tatao ? meh nak tepuk dahi ! XD penting ke ? well , bukan aku nak kate tak penting , penting laa jugak kan . tak kan laa tak penting , kalau tak penting , hangpa tayah pkai baju . hahah .
ehmm . well , paras rupa kita perlu amik tahu laa jugak kan . em sapa tak nak cantik or handsome ? semua nakk :)) kan kan ? tapi susah kan kalau someone tuu memilih ? i mean , pilih paras rupa :) for what ? yang biasa2 sudah laa . . ta payah laa yang terlebih lawa , tengok diri sendiri dulu . ye dakk ? ^^

orang yang memilih selalunya rugi :PP HAHA orang yang cantik or handsome ni kadang2 kena tengok hati jugak kan ? ^^ kadang2 orang yang bruk , or yang biasa2 laa yang baik :PP haha . DON'T JUGDE A BOOK BY ITS COVER weet weet . kan ? ^^ so , jangan laa kata dia nie ''skali pndng lawa , 2 kali pndng , walaweyhh ! mcm lembu '' haha . ta baik aww ! sesungguhnya dia ada kecantikan dalaman ! :D sapa tahu besar nanty dia jadi model ? haa . jgn harap dia nak bagi AUTOGRAPH ! :PP

kalau laki or pompuan yang memang NATURAL kacak and lawa , hah . tolong laa jangan ACTION sangat *sorry jgn trase :)) tahu laa korang lawa and kacak . tapi ta yah laa bangga , ta ley bawak mati pun . kalau dah kacak and lawa tuu , mesti fuck giler pompuan or laki yg muke biase2 kan ? ^^ kdg2 , ade yg kutuk . .
ish :D

thats all kodd ? ^^

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
HI MAKCIKKK !
saya lahh tuan besar disini :p

I am NurAisyahBintiAzizi i was born in TAIPING in 29th June 1995. 17 in age, of course :D well, i'm living in a normal life as well as other teenagers out there. i'm little bit like snobbish girl on the earth if u didn't know me well bueekk :p i do hate people raise voice towards me . DAMN IT ! i hate darkness in my room . i'll scream when beetle touch my feet , ouuchh . i love jelly jello :O i love ice cream , chocolate . anddd , i LOVE MY MUM'S COOK TOO ! ^^ honestly, i'm a lazy bones . hihi . i don't like people messed up with me .yes , i mean it. urrgghh . don't try to messed up with me , i might use my power to completely destroy you ! i'll break your face, i'll chew your ear , i'll pull your hair , and i'll make sure i laugh on every of your failure :P TOO BAD HAHA ! what else eh ? OHH i forgot , i'm a GOSSIPER and of course with my sister :) last but not least [ ayt essay ] , do call me esya ^^ . adios .
SUPERDUPER masham
my dearest arief


dia busuk, dia masam , tapi aku tetap sayang :) #sebabakulagimasampadadia# you know what ? he drew a beautiful rainbow after the rain for me . he taught me what is L.O.V.E really means . he always know what i want . yeah , he does . he always shout at me , and i know he didn't means bad . he loves me like no one ever love me just like he does . he care about me , he do understand about me and my BIBI . he's the one i love . on one else, cross my heart .
paras rupa
Sunday, April 10, 2011 ★ 1:49 PM │ (0) angels
hello blogger readers !! ^^ gud afternoon ! :)) hari ni jom cerita pasal paras rupa ! or ''the way we looks''
HAHA ,

paras rupa ? sapa tatao ? meh nak tepuk dahi ! XD penting ke ? well , bukan aku nak kate tak penting , penting laa jugak kan . tak kan laa tak penting , kalau tak penting , hangpa tayah pkai baju . hahah .
ehmm . well , paras rupa kita perlu amik tahu laa jugak kan . em sapa tak nak cantik or handsome ? semua nakk :)) kan kan ? tapi susah kan kalau someone tuu memilih ? i mean , pilih paras rupa :) for what ? yang biasa2 sudah laa . . ta payah laa yang terlebih lawa , tengok diri sendiri dulu . ye dakk ? ^^

orang yang memilih selalunya rugi :PP HAHA orang yang cantik or handsome ni kadang2 kena tengok hati jugak kan ? ^^ kadang2 orang yang bruk , or yang biasa2 laa yang baik :PP haha . DON'T JUGDE A BOOK BY ITS COVER weet weet . kan ? ^^ so , jangan laa kata dia nie ''skali pndng lawa , 2 kali pndng , walaweyhh ! mcm lembu '' haha . ta baik aww ! sesungguhnya dia ada kecantikan dalaman ! :D sapa tahu besar nanty dia jadi model ? haa . jgn harap dia nak bagi AUTOGRAPH ! :PP

kalau laki or pompuan yang memang NATURAL kacak and lawa , hah . tolong laa jangan ACTION sangat *sorry jgn trase :)) tahu laa korang lawa and kacak . tapi ta yah laa bangga , ta ley bawak mati pun . kalau dah kacak and lawa tuu , mesti fuck giler pompuan or laki yg muke biase2 kan ? ^^ kdg2 , ade yg kutuk . .
ish :D

thats all kodd ? ^^

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST