Photobucket
Hi There Sunshine
click on the dropdown menu to navigate through this blog

control skit bole ?
Monday, July 11, 2011 ★ 7:40 PM │ (0) angels
heyaahhhhhhhhhhh :D jom kita sembang pasal gelak-2 nakkk ? :)) aha , aku pernah dengar satu teori tentang ''gelak panjangkan umur '' jyeahhh . mehh kita gelakk . haha =='

so , sedang aku asyik online tengok pictures dekat facebook , titiba aku dengar something yang bole buat jantung aku setoooppp berdegup ==' xD ''HA HA HA......!'' wow ! its totally like a monster sudah makan manusia atas bumi then gelak like NUTS ! -,-''

makcikk eheemmmm . FYI , saya terkejut berukk dengar makcik gelak . makcik bukan sebelah saya taw , sbelah rumah -,-'' kuat gilaaaaa . and bytheway , tu gelak first time aku dengar . kahkahkah . tak pernah aku dengar seorang makcik gelak mcm tuhhh ==' hurghhhh .

orang prempuan nie gelak biar laa berlapit . hehehe . mcam nie laa kot . ''hihihhihi'' hahaah . tadelaaa , actually terpulang laa kat hang nak gelak mcm mana . asalkan nmpak comeiii dahh laa kot ? wakaka . jangan laa gelak mcm aliennakmakanmanusiathentelanhidup2 . HAHAHAH xD

dekat sekolah aku pun , yeahhh theres several girls laugh mcm budak gila ==' HAHA . gila meroyan , mcm pontianak harum sundal tuhhh ==' harap muka lawa tapi kalau gelak style ''lalalalal canibals'' , jerit dahh mcm red indian , tuhhh pakwe hang takk kata MANJA dahh . hampehhhh ==' hahah .

tuu jelaa kott ? wakakak . papai !

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
HI MAKCIKKK !
saya lahh tuan besar disini :p

I am NurAisyahBintiAzizi i was born in TAIPING in 29th June 1995. 17 in age, of course :D well, i'm living in a normal life as well as other teenagers out there. i'm little bit like snobbish girl on the earth if u didn't know me well bueekk :p i do hate people raise voice towards me . DAMN IT ! i hate darkness in my room . i'll scream when beetle touch my feet , ouuchh . i love jelly jello :O i love ice cream , chocolate . anddd , i LOVE MY MUM'S COOK TOO ! ^^ honestly, i'm a lazy bones . hihi . i don't like people messed up with me .yes , i mean it. urrgghh . don't try to messed up with me , i might use my power to completely destroy you ! i'll break your face, i'll chew your ear , i'll pull your hair , and i'll make sure i laugh on every of your failure :P TOO BAD HAHA ! what else eh ? OHH i forgot , i'm a GOSSIPER and of course with my sister :) last but not least [ ayt essay ] , do call me esya ^^ . adios .
SUPERDUPER masham
my dearest arief


dia busuk, dia masam , tapi aku tetap sayang :) #sebabakulagimasampadadia# you know what ? he drew a beautiful rainbow after the rain for me . he taught me what is L.O.V.E really means . he always know what i want . yeah , he does . he always shout at me , and i know he didn't means bad . he loves me like no one ever love me just like he does . he care about me , he do understand about me and my BIBI . he's the one i love . on one else, cross my heart .
control skit bole ?
Monday, July 11, 2011 ★ 7:40 PM │ (0) angels
heyaahhhhhhhhhhh :D jom kita sembang pasal gelak-2 nakkk ? :)) aha , aku pernah dengar satu teori tentang ''gelak panjangkan umur '' jyeahhh . mehh kita gelakk . haha =='

so , sedang aku asyik online tengok pictures dekat facebook , titiba aku dengar something yang bole buat jantung aku setoooppp berdegup ==' xD ''HA HA HA......!'' wow ! its totally like a monster sudah makan manusia atas bumi then gelak like NUTS ! -,-''

makcikk eheemmmm . FYI , saya terkejut berukk dengar makcik gelak . makcik bukan sebelah saya taw , sbelah rumah -,-'' kuat gilaaaaa . and bytheway , tu gelak first time aku dengar . kahkahkah . tak pernah aku dengar seorang makcik gelak mcm tuhhh ==' hurghhhh .

orang prempuan nie gelak biar laa berlapit . hehehe . mcam nie laa kot . ''hihihhihi'' hahaah . tadelaaa , actually terpulang laa kat hang nak gelak mcm mana . asalkan nmpak comeiii dahh laa kot ? wakaka . jangan laa gelak mcm aliennakmakanmanusiathentelanhidup2 . HAHAHAH xD

dekat sekolah aku pun , yeahhh theres several girls laugh mcm budak gila ==' HAHA . gila meroyan , mcm pontianak harum sundal tuhhh ==' harap muka lawa tapi kalau gelak style ''lalalalal canibals'' , jerit dahh mcm red indian , tuhhh pakwe hang takk kata MANJA dahh . hampehhhh ==' hahah .

tuu jelaa kott ? wakakak . papai !

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST