Photobucket
Hi There Sunshine
click on the dropdown menu to navigate through this blog

don't u have mirror ?
Thursday, July 7, 2011 ★ 4:55 PM │ (0) angels

heyaaa peepss ! so umm , whats the topic for today ? err . i mean now . yeahh ! i got something quite awesome to share with yahh :D
kutuk ? aishh . siapa tak tahu kutuk ha :) its little bit like insult , hina :D kn ? itu laa kutuk . i guess ==' haa . kenapa kita kutuk orang ? citer sikit . 
sebab best ? jealous ? dia cantik dari kite ? kelemahan dia ? ohh . yeahh . we're human being , well its normal to KUTUK orang :) kan ? haha . 
kadang2 kita terbiasa pun ada . haha . nampak je orang tuu pelik , kita ktuk . kan ? :) ta baik laa . haha . aku pun kadang2 same :PP haha . tak tak aishh mana ada !
okey , so umm yeahh well err . oke . kalau kita ada kelebihan pun , jangan laa kita bangga kan :) please people . trutamanya , yg cntik . 
hg cntik mana pun , ada jugak buruk nya . DAN , hg buruk mana pun , ada jea cntik nya . TRUST ME ;) .
so , ade seorang manusia nie . yahh . CAN`T ADMIT THAT YOU'RE MOST BEAUTIFUL GIRL IN THE WORLD , but jangan laa hang kutuk orang kn ? 
hang memang rajin nohh buli or perli2 buda bendul2 ? haha XD amalan tak sihat . yeahh , dia sememangnya tak cantik macam hang , aah gigi dia ''terkeluar'' sikit , pakai spec , kadang2 tali ksut terbukak . 
so , itu laa kelemahan dia . hati dia ? ada hg nmpk bhaii ? :D 
hg kerap gak laa cakap dia jongang , and hg pun suka GELAK style paria punya bila hg nmpk org pkai ape tuhh pendakap gigi . haa . ta baik tau . *haha . 
hg ckap org , tp last2 tadi apa yg aku nmpk , hg pun pkai binatang tuhh . haha . memang aku gelak ahh . gigi hg pun sama je weii . cuma tak terkeluar sgt :PP haha . [ tgk , aku dahh ktuk org ] haha*
ke mate aku yg rosak ? ahah . no no no ! ^^ pee ass : cantik hg tuu try bwak msuk kubur . ta kan kebolehh nye teman kabo :DD

**done ^^ thaaaa ~




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
HI MAKCIKKK !
saya lahh tuan besar disini :p

I am NurAisyahBintiAzizi i was born in TAIPING in 29th June 1995. 17 in age, of course :D well, i'm living in a normal life as well as other teenagers out there. i'm little bit like snobbish girl on the earth if u didn't know me well bueekk :p i do hate people raise voice towards me . DAMN IT ! i hate darkness in my room . i'll scream when beetle touch my feet , ouuchh . i love jelly jello :O i love ice cream , chocolate . anddd , i LOVE MY MUM'S COOK TOO ! ^^ honestly, i'm a lazy bones . hihi . i don't like people messed up with me .yes , i mean it. urrgghh . don't try to messed up with me , i might use my power to completely destroy you ! i'll break your face, i'll chew your ear , i'll pull your hair , and i'll make sure i laugh on every of your failure :P TOO BAD HAHA ! what else eh ? OHH i forgot , i'm a GOSSIPER and of course with my sister :) last but not least [ ayt essay ] , do call me esya ^^ . adios .
SUPERDUPER masham
my dearest arief


dia busuk, dia masam , tapi aku tetap sayang :) #sebabakulagimasampadadia# you know what ? he drew a beautiful rainbow after the rain for me . he taught me what is L.O.V.E really means . he always know what i want . yeah , he does . he always shout at me , and i know he didn't means bad . he loves me like no one ever love me just like he does . he care about me , he do understand about me and my BIBI . he's the one i love . on one else, cross my heart .
don't u have mirror ?
Thursday, July 7, 2011 ★ 4:55 PM │ (0) angels

heyaaa peepss ! so umm , whats the topic for today ? err . i mean now . yeahh ! i got something quite awesome to share with yahh :D
kutuk ? aishh . siapa tak tahu kutuk ha :) its little bit like insult , hina :D kn ? itu laa kutuk . i guess ==' haa . kenapa kita kutuk orang ? citer sikit . 
sebab best ? jealous ? dia cantik dari kite ? kelemahan dia ? ohh . yeahh . we're human being , well its normal to KUTUK orang :) kan ? haha . 
kadang2 kita terbiasa pun ada . haha . nampak je orang tuu pelik , kita ktuk . kan ? :) ta baik laa . haha . aku pun kadang2 same :PP haha . tak tak aishh mana ada !
okey , so umm yeahh well err . oke . kalau kita ada kelebihan pun , jangan laa kita bangga kan :) please people . trutamanya , yg cntik . 
hg cntik mana pun , ada jugak buruk nya . DAN , hg buruk mana pun , ada jea cntik nya . TRUST ME ;) .
so , ade seorang manusia nie . yahh . CAN`T ADMIT THAT YOU'RE MOST BEAUTIFUL GIRL IN THE WORLD , but jangan laa hang kutuk orang kn ? 
hang memang rajin nohh buli or perli2 buda bendul2 ? haha XD amalan tak sihat . yeahh , dia sememangnya tak cantik macam hang , aah gigi dia ''terkeluar'' sikit , pakai spec , kadang2 tali ksut terbukak . 
so , itu laa kelemahan dia . hati dia ? ada hg nmpk bhaii ? :D 
hg kerap gak laa cakap dia jongang , and hg pun suka GELAK style paria punya bila hg nmpk org pkai ape tuhh pendakap gigi . haa . ta baik tau . *haha . 
hg ckap org , tp last2 tadi apa yg aku nmpk , hg pun pkai binatang tuhh . haha . memang aku gelak ahh . gigi hg pun sama je weii . cuma tak terkeluar sgt :PP haha . [ tgk , aku dahh ktuk org ] haha*
ke mate aku yg rosak ? ahah . no no no ! ^^ pee ass : cantik hg tuu try bwak msuk kubur . ta kan kebolehh nye teman kabo :DD

**done ^^ thaaaa ~




Photobucket
OLDER POST | NEWER POST