Photobucket
Hi There Sunshine
click on the dropdown menu to navigate through this blog

er ?
Sunday, July 3, 2011 ★ 1:30 PM │ (0) angels
hello ! :D aku bosan gila gila hari nih ! sebab apa ? ta keluar kot ? haha ==' sabtu ahad last week pun sama . ecehh jadi budak baik laa plak stay rumah . haha . kita nak sembang apa ehh hari ni ? hubby saya sudahh keluar . so , memang tak tahu nak buad ape lahh . adek adek asyik merungut lapa . uittt ! mana nak cari makan . haha . -,-' agak nye , kita sembang rojak laa hari ni . okee ? alaaa tade BIG STORY pungg . kalau rase2 tanak bace . tuhh tuhh tekan jea close . end of story ;) kan kan . kasi kenyit skit . wink wink .

ahaa , so . examination korang macam mane ? mesti okey kan ? mine ? haha . aku punye . aku macam biasa laa tak lain takk bukan failed physics . wakakak XD ingt senang ke nak kira velocity , momentum pe bnde sume urr . ta faham . HAHA ==' ta sentuh buku pyhsics mcm nie laa -,- exam kali ni , english dapat highest dalam tingkatan , aww aww ~ ta percaya ==' and first time ever dapat numb 1 dalam kelas . HAHA XD effect internet tade dalam 2 bulan tuu laa kodd ? hha . p/s : lantak laa aku nak sembang ape dlm blog aku nie . belagak ? aishhh . bnde skrg aku cter bnde btul ke ape ? and BTW , ade aku cakap aku hebat ?? ^^
haha . itu untuk sspe yg unsatisfied dgn aku . kay ? :*

aku tak suke musuh aku . yeahh . sape suka musuh kan ? HAHA ==' dia bajed gile ouhh . bak kata hunnybie aku ''jangan nak bajed sangat laa kan '' haha . aishh . bajed giler ouhh dia . wakakaka XD . hang stakat pi google translate baik ta pyh . HAHA . lawak derr . hg punye ayat CINA tuu gila formal :PP aishhh . tade arr , memang laa ta kacau aku , tp nak tergelak laa tgk hg :PP adoiyaii . yg lagi aku tak tahan nye , dekat fb knpe hg wt kt info yg hg tau chinese ? waakaak XD derrrrrrrrr !! bf aku pun tahu cakap NI HAO MAA , WO AI NI sume urr . itu tanda nya dia fasih cina laa ? haha ==' eh ehh , aku tahu tamil gak ! vayimudi haa . tuu diam mksud nya . ehhh ! aku tahu tamil ! nak wt info kt fb laa XD

jahat jugak aku nie , pasai kat aku laa :P tak kan musuh back up musuh :PPPP kthnxbai .

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
HI MAKCIKKK !
saya lahh tuan besar disini :p

I am NurAisyahBintiAzizi i was born in TAIPING in 29th June 1995. 17 in age, of course :D well, i'm living in a normal life as well as other teenagers out there. i'm little bit like snobbish girl on the earth if u didn't know me well bueekk :p i do hate people raise voice towards me . DAMN IT ! i hate darkness in my room . i'll scream when beetle touch my feet , ouuchh . i love jelly jello :O i love ice cream , chocolate . anddd , i LOVE MY MUM'S COOK TOO ! ^^ honestly, i'm a lazy bones . hihi . i don't like people messed up with me .yes , i mean it. urrgghh . don't try to messed up with me , i might use my power to completely destroy you ! i'll break your face, i'll chew your ear , i'll pull your hair , and i'll make sure i laugh on every of your failure :P TOO BAD HAHA ! what else eh ? OHH i forgot , i'm a GOSSIPER and of course with my sister :) last but not least [ ayt essay ] , do call me esya ^^ . adios .
SUPERDUPER masham
my dearest arief


dia busuk, dia masam , tapi aku tetap sayang :) #sebabakulagimasampadadia# you know what ? he drew a beautiful rainbow after the rain for me . he taught me what is L.O.V.E really means . he always know what i want . yeah , he does . he always shout at me , and i know he didn't means bad . he loves me like no one ever love me just like he does . he care about me , he do understand about me and my BIBI . he's the one i love . on one else, cross my heart .
er ?
Sunday, July 3, 2011 ★ 1:30 PM │ (0) angels
hello ! :D aku bosan gila gila hari nih ! sebab apa ? ta keluar kot ? haha ==' sabtu ahad last week pun sama . ecehh jadi budak baik laa plak stay rumah . haha . kita nak sembang apa ehh hari ni ? hubby saya sudahh keluar . so , memang tak tahu nak buad ape lahh . adek adek asyik merungut lapa . uittt ! mana nak cari makan . haha . -,-' agak nye , kita sembang rojak laa hari ni . okee ? alaaa tade BIG STORY pungg . kalau rase2 tanak bace . tuhh tuhh tekan jea close . end of story ;) kan kan . kasi kenyit skit . wink wink .

ahaa , so . examination korang macam mane ? mesti okey kan ? mine ? haha . aku punye . aku macam biasa laa tak lain takk bukan failed physics . wakakak XD ingt senang ke nak kira velocity , momentum pe bnde sume urr . ta faham . HAHA ==' ta sentuh buku pyhsics mcm nie laa -,- exam kali ni , english dapat highest dalam tingkatan , aww aww ~ ta percaya ==' and first time ever dapat numb 1 dalam kelas . HAHA XD effect internet tade dalam 2 bulan tuu laa kodd ? hha . p/s : lantak laa aku nak sembang ape dlm blog aku nie . belagak ? aishhh . bnde skrg aku cter bnde btul ke ape ? and BTW , ade aku cakap aku hebat ?? ^^
haha . itu untuk sspe yg unsatisfied dgn aku . kay ? :*

aku tak suke musuh aku . yeahh . sape suka musuh kan ? HAHA ==' dia bajed gile ouhh . bak kata hunnybie aku ''jangan nak bajed sangat laa kan '' haha . aishh . bajed giler ouhh dia . wakakaka XD . hang stakat pi google translate baik ta pyh . HAHA . lawak derr . hg punye ayat CINA tuu gila formal :PP aishhh . tade arr , memang laa ta kacau aku , tp nak tergelak laa tgk hg :PP adoiyaii . yg lagi aku tak tahan nye , dekat fb knpe hg wt kt info yg hg tau chinese ? waakaak XD derrrrrrrrr !! bf aku pun tahu cakap NI HAO MAA , WO AI NI sume urr . itu tanda nya dia fasih cina laa ? haha ==' eh ehh , aku tahu tamil gak ! vayimudi haa . tuu diam mksud nya . ehhh ! aku tahu tamil ! nak wt info kt fb laa XD

jahat jugak aku nie , pasai kat aku laa :P tak kan musuh back up musuh :PPPP kthnxbai .

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST