Photobucket
Hi There Sunshine
click on the dropdown menu to navigate through this blog

-,-'' HAHA
Saturday, July 23, 2011 ★ 7:54 PM │ (0) angels
hello :)) hari ni hang out ! plus nak seek revenge dekat fara nur syafiqa tuhh . TAPI KECUT TAK MAI hahaha :)) oke forget bout that ! ^^

jumm kite cerita what happened for today :) HAHA . ngee , sampai taiping sentral dihantar oleh ayahnda saya :) about 12pm . lepas tuhh pergi melalak dengan ieyrra :D smpai pukul 2 mcm tuhh :DD lepas tuhh , BF dia datang . haiyoooo ! kate nak kua member2 jeaaa . tacink ! :P hihi .

ape lagi ? dating laa diaorang kan ? ==' ppppfffbbbbttt . aku ? melangut ==' jalan2 kan ts sorang2 . HAHA . mate melilau :PP gatai . hahaha . :* then pergi sembang2 dengan syaqil . ==' kawan lame . pastu dia dahh balik , so aku decided nak duduk kat A&W tengok permandangan HAHAH . mane tau kot2 aez sayang saye lalu depan tuu ke ? :P ehem !

sedang aku asyik dengar lagu , datang seorang laki bju itam . guess what ? dia sweet ==' dia write dekat msg handphone dia ''heyy cantek :) nak number bolehh ? '' haa . mcm tuu laa ! haha . aku bace and terpaku sat , aku pun mcm errr errr . handsome tapi handsome lagi aez aku ! ^^ hahaha . aku kate laa , sorry tak bolehh . dia belah dengan muka kecewa . haha xD kesiannn .

lepas tuu , datang pulak kwn dia . ta hndsome , haha . dia cakap .

kwn dia : ''awak knpe ta bgi numb kat diee ? kesian die'' 
aku : ''err tak kenal , sorry''
kwn dia:'' alaaa , mmg laa tak knl tp kne laa knl'' 

timee tuu ade lampu mentol klip atas pale aku . idea datang . muahahaa *gelak jahat. hati aku kata , haaa . aku ada plannn :))
plam aku mcm niee .

aku : ''haa bgi laa numb dia .''
kwn dia : '' yess !'' **berlari kat budak bju itam tuhh .

dia datang . . .

kwn dia :'' nahh nie numb dia amik2 . '' 
aku :''okeee '' 

time tu dia datang kat aku , muka hppy dpt numb . pas tuu dia cakap misscall laa skrg , aku cakap tade kdit :P lepas tuu , dia kata '' bgi numb awk.'' hahaha . memang takk arr :PP aku cakap :'' tapee , nty sy misscall okee ? '' 

then dia beli airr kat aku ==' errr . mcm nie laa laki ngorat ehh ==' haiyooo . last sekali dwg balik naik kreta dahh . end of story :) cara dia ngorat , sweet :) tapi , ape ape punn sorry laa . i'm not available ^^ i'm happily takenn . 

cerita ni sudahh di-summary kan ^^ mls taip ! haha . kbaiii :)) 

tengs for read . 

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
HI MAKCIKKK !
saya lahh tuan besar disini :p

I am NurAisyahBintiAzizi i was born in TAIPING in 29th June 1995. 17 in age, of course :D well, i'm living in a normal life as well as other teenagers out there. i'm little bit like snobbish girl on the earth if u didn't know me well bueekk :p i do hate people raise voice towards me . DAMN IT ! i hate darkness in my room . i'll scream when beetle touch my feet , ouuchh . i love jelly jello :O i love ice cream , chocolate . anddd , i LOVE MY MUM'S COOK TOO ! ^^ honestly, i'm a lazy bones . hihi . i don't like people messed up with me .yes , i mean it. urrgghh . don't try to messed up with me , i might use my power to completely destroy you ! i'll break your face, i'll chew your ear , i'll pull your hair , and i'll make sure i laugh on every of your failure :P TOO BAD HAHA ! what else eh ? OHH i forgot , i'm a GOSSIPER and of course with my sister :) last but not least [ ayt essay ] , do call me esya ^^ . adios .
SUPERDUPER masham
my dearest arief


dia busuk, dia masam , tapi aku tetap sayang :) #sebabakulagimasampadadia# you know what ? he drew a beautiful rainbow after the rain for me . he taught me what is L.O.V.E really means . he always know what i want . yeah , he does . he always shout at me , and i know he didn't means bad . he loves me like no one ever love me just like he does . he care about me , he do understand about me and my BIBI . he's the one i love . on one else, cross my heart .
-,-'' HAHA
Saturday, July 23, 2011 ★ 7:54 PM │ (0) angels
hello :)) hari ni hang out ! plus nak seek revenge dekat fara nur syafiqa tuhh . TAPI KECUT TAK MAI hahaha :)) oke forget bout that ! ^^

jumm kite cerita what happened for today :) HAHA . ngee , sampai taiping sentral dihantar oleh ayahnda saya :) about 12pm . lepas tuhh pergi melalak dengan ieyrra :D smpai pukul 2 mcm tuhh :DD lepas tuhh , BF dia datang . haiyoooo ! kate nak kua member2 jeaaa . tacink ! :P hihi .

ape lagi ? dating laa diaorang kan ? ==' ppppfffbbbbttt . aku ? melangut ==' jalan2 kan ts sorang2 . HAHA . mate melilau :PP gatai . hahaha . :* then pergi sembang2 dengan syaqil . ==' kawan lame . pastu dia dahh balik , so aku decided nak duduk kat A&W tengok permandangan HAHAH . mane tau kot2 aez sayang saye lalu depan tuu ke ? :P ehem !

sedang aku asyik dengar lagu , datang seorang laki bju itam . guess what ? dia sweet ==' dia write dekat msg handphone dia ''heyy cantek :) nak number bolehh ? '' haa . mcm tuu laa ! haha . aku bace and terpaku sat , aku pun mcm errr errr . handsome tapi handsome lagi aez aku ! ^^ hahaha . aku kate laa , sorry tak bolehh . dia belah dengan muka kecewa . haha xD kesiannn .

lepas tuu , datang pulak kwn dia . ta hndsome , haha . dia cakap .

kwn dia : ''awak knpe ta bgi numb kat diee ? kesian die'' 
aku : ''err tak kenal , sorry''
kwn dia:'' alaaa , mmg laa tak knl tp kne laa knl'' 

timee tuu ade lampu mentol klip atas pale aku . idea datang . muahahaa *gelak jahat. hati aku kata , haaa . aku ada plannn :))
plam aku mcm niee .

aku : ''haa bgi laa numb dia .''
kwn dia : '' yess !'' **berlari kat budak bju itam tuhh .

dia datang . . .

kwn dia :'' nahh nie numb dia amik2 . '' 
aku :''okeee '' 

time tu dia datang kat aku , muka hppy dpt numb . pas tuu dia cakap misscall laa skrg , aku cakap tade kdit :P lepas tuu , dia kata '' bgi numb awk.'' hahaha . memang takk arr :PP aku cakap :'' tapee , nty sy misscall okee ? '' 

then dia beli airr kat aku ==' errr . mcm nie laa laki ngorat ehh ==' haiyooo . last sekali dwg balik naik kreta dahh . end of story :) cara dia ngorat , sweet :) tapi , ape ape punn sorry laa . i'm not available ^^ i'm happily takenn . 

cerita ni sudahh di-summary kan ^^ mls taip ! haha . kbaiii :)) 

tengs for read . 

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST