Photobucket
Hi There Sunshine
click on the dropdown menu to navigate through this blog

tired day -,-
Wednesday, July 6, 2011 ★ 3:07 PM │ (0) angels
yaww bloggersss :D hari ni aku ada something nak share ! gheee ~ first of all laa kn , korang tahu darah ? haha XD takut ta dengan darah ? hehe . aku ? bukan stakat takut , tapi mabuk darah ! HAHA ==' makk , jangan suruh kak jadi nurse , doktor tahu ! sebelum kak selamat kan dia , kak yg pengsan dulu ==' HAHAHA , okey . back to the topic ! ^^

tadi kan kat sekolah kan , ada pameran kerjaya :D memandangkan aku ni PRS , ecehhh . aku kena tolong cikgu ==' haisshh . so , ade banyak org2 kolej datang kan :) citer pasal kolej , bla bla . pastu bomba punn adaa ! haha . motor besaq nohh bangg xD ekekeke . ada hindu wat jakunn pa tatao duk naik2 . jatuh , takk naiya makk hg nk byr ganti rugi ansur2 ?? hahaha =='

pastu aku pergi dekat MSU punye , BLOOD TEST ! errrr -,- aku nak tapi aku takut . ape lagi ? sorok laa muka cuak aku tuhh ! haha . ok , aku gi gak enn . then isi borang urr , duduk . okehh . well , yeahh yeahh . i'm doin fine ^^ really fine , but not after aku disuntik ! damn :(( haha . kne suntik kt jari . amik darah urr , tgk jenis ape :D mine , B+ ^^ time kena suntik urr , haha . aku tutup muka :P pastu kawan aku kate ''awat tangan hg ketar? '' haha !! otak dia :P malu betuii . aishh . pastu dia suntik pakai satu bnde mcm pen . hihi :) pedih sikit jea :) then , aku dahh start pening tgk darah ==' nak pengsan time tuhh . haha . kan best ade aez sbelahh , dia laa jadi sofa lembut ak <3 naseb ade vivian , sandar kt bahu dia kejap ^^

haishh , ni je kodd nak share ? hihi** kbaiii ! tengs for reading :*

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
HI MAKCIKKK !
saya lahh tuan besar disini :p

I am NurAisyahBintiAzizi i was born in TAIPING in 29th June 1995. 17 in age, of course :D well, i'm living in a normal life as well as other teenagers out there. i'm little bit like snobbish girl on the earth if u didn't know me well bueekk :p i do hate people raise voice towards me . DAMN IT ! i hate darkness in my room . i'll scream when beetle touch my feet , ouuchh . i love jelly jello :O i love ice cream , chocolate . anddd , i LOVE MY MUM'S COOK TOO ! ^^ honestly, i'm a lazy bones . hihi . i don't like people messed up with me .yes , i mean it. urrgghh . don't try to messed up with me , i might use my power to completely destroy you ! i'll break your face, i'll chew your ear , i'll pull your hair , and i'll make sure i laugh on every of your failure :P TOO BAD HAHA ! what else eh ? OHH i forgot , i'm a GOSSIPER and of course with my sister :) last but not least [ ayt essay ] , do call me esya ^^ . adios .
SUPERDUPER masham
my dearest arief


dia busuk, dia masam , tapi aku tetap sayang :) #sebabakulagimasampadadia# you know what ? he drew a beautiful rainbow after the rain for me . he taught me what is L.O.V.E really means . he always know what i want . yeah , he does . he always shout at me , and i know he didn't means bad . he loves me like no one ever love me just like he does . he care about me , he do understand about me and my BIBI . he's the one i love . on one else, cross my heart .
tired day -,-
Wednesday, July 6, 2011 ★ 3:07 PM │ (0) angels
yaww bloggersss :D hari ni aku ada something nak share ! gheee ~ first of all laa kn , korang tahu darah ? haha XD takut ta dengan darah ? hehe . aku ? bukan stakat takut , tapi mabuk darah ! HAHA ==' makk , jangan suruh kak jadi nurse , doktor tahu ! sebelum kak selamat kan dia , kak yg pengsan dulu ==' HAHAHA , okey . back to the topic ! ^^

tadi kan kat sekolah kan , ada pameran kerjaya :D memandangkan aku ni PRS , ecehhh . aku kena tolong cikgu ==' haisshh . so , ade banyak org2 kolej datang kan :) citer pasal kolej , bla bla . pastu bomba punn adaa ! haha . motor besaq nohh bangg xD ekekeke . ada hindu wat jakunn pa tatao duk naik2 . jatuh , takk naiya makk hg nk byr ganti rugi ansur2 ?? hahaha =='

pastu aku pergi dekat MSU punye , BLOOD TEST ! errrr -,- aku nak tapi aku takut . ape lagi ? sorok laa muka cuak aku tuhh ! haha . ok , aku gi gak enn . then isi borang urr , duduk . okehh . well , yeahh yeahh . i'm doin fine ^^ really fine , but not after aku disuntik ! damn :(( haha . kne suntik kt jari . amik darah urr , tgk jenis ape :D mine , B+ ^^ time kena suntik urr , haha . aku tutup muka :P pastu kawan aku kate ''awat tangan hg ketar? '' haha !! otak dia :P malu betuii . aishh . pastu dia suntik pakai satu bnde mcm pen . hihi :) pedih sikit jea :) then , aku dahh start pening tgk darah ==' nak pengsan time tuhh . haha . kan best ade aez sbelahh , dia laa jadi sofa lembut ak <3 naseb ade vivian , sandar kt bahu dia kejap ^^

haishh , ni je kodd nak share ? hihi** kbaiii ! tengs for reading :*

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST