Photobucket
Hi There Sunshine
click on the dropdown menu to navigate through this blog

ubat ?
Monday, July 25, 2011 ★ 2:29 PM │ (0) angels

oke , now jom cerita pasal UBAT . sekarang bukan aku nak tnya korang suka makan ubat ke tak . sebab memang tak laa kn ? kenyit sikit . soalannya , korang terer tak makan ubat ? haha xD stupid question . 

yang terer tuu , UNTUNGG LAAAA :) ape rahsia telan ubat begitu senangnya ? haha xD aku nak tahu jugak . and and aku bajet kan , orang yg nak bunuh diri or yg mkan pil dadah tuu mesti terer giler telan ubat . hahaxD betul tak ? 

cerita pasal ubat , tringat time aku kecik2 dulu payah giler nak telan ubat [ now pun 2x5 ] haha . time tuu hujan , aku demam lepas tuu ayah ajak pergi klinik , aku tak maw sebab takot kena cucuk or ape2 . then dia balik2 , dia bawak ubat biji . errrr ==' time tuu muka mmg cuak nak telan . hahaha . aku menangis gila gila punya suruh cari ubat demam yg cair bukan biji ! haha xD ayah aku baik kan ? dia sanggup cari kan :) hihi

seingat aku pulak tahun lepas , time aku tekanan darah rendah . budak tak cukup darah laa kate kan . ta ckup vitamin pulak tuu . sebab tuu keding. ahah . then ayah aku belikan vitamin . tell ya , vitamin tuu bukan rasa oren kaa apa kay ? ta sedap ! pahit . aku kunyah sebab tuu aku tahu rasa dia :PP hahah . then kena telan dua biji kot . aku telan yg pertama punn air mte kua . telan kali kedua aku muntah trus . bahaha xD apedaaa . 

now , sakit perut ehemmmm . so panadolla **zakey razeman kata kena makan ! haha . ewww ! pnjng kan yg active fast tuu ? semalam dahh makan . as usual aku hmpir tercekik . hahaah . watlekk watpeace V hihi . aku makan sebiji sahaja . ahaha . 

well , itu shaja kot ? aha ! babai <3

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST
HI MAKCIKKK !
saya lahh tuan besar disini :p

I am NurAisyahBintiAzizi i was born in TAIPING in 29th June 1995. 17 in age, of course :D well, i'm living in a normal life as well as other teenagers out there. i'm little bit like snobbish girl on the earth if u didn't know me well bueekk :p i do hate people raise voice towards me . DAMN IT ! i hate darkness in my room . i'll scream when beetle touch my feet , ouuchh . i love jelly jello :O i love ice cream , chocolate . anddd , i LOVE MY MUM'S COOK TOO ! ^^ honestly, i'm a lazy bones . hihi . i don't like people messed up with me .yes , i mean it. urrgghh . don't try to messed up with me , i might use my power to completely destroy you ! i'll break your face, i'll chew your ear , i'll pull your hair , and i'll make sure i laugh on every of your failure :P TOO BAD HAHA ! what else eh ? OHH i forgot , i'm a GOSSIPER and of course with my sister :) last but not least [ ayt essay ] , do call me esya ^^ . adios .
SUPERDUPER masham
my dearest arief


dia busuk, dia masam , tapi aku tetap sayang :) #sebabakulagimasampadadia# you know what ? he drew a beautiful rainbow after the rain for me . he taught me what is L.O.V.E really means . he always know what i want . yeah , he does . he always shout at me , and i know he didn't means bad . he loves me like no one ever love me just like he does . he care about me , he do understand about me and my BIBI . he's the one i love . on one else, cross my heart .
ubat ?
Monday, July 25, 2011 ★ 2:29 PM │ (0) angels

oke , now jom cerita pasal UBAT . sekarang bukan aku nak tnya korang suka makan ubat ke tak . sebab memang tak laa kn ? kenyit sikit . soalannya , korang terer tak makan ubat ? haha xD stupid question . 

yang terer tuu , UNTUNGG LAAAA :) ape rahsia telan ubat begitu senangnya ? haha xD aku nak tahu jugak . and and aku bajet kan , orang yg nak bunuh diri or yg mkan pil dadah tuu mesti terer giler telan ubat . hahaxD betul tak ? 

cerita pasal ubat , tringat time aku kecik2 dulu payah giler nak telan ubat [ now pun 2x5 ] haha . time tuu hujan , aku demam lepas tuu ayah ajak pergi klinik , aku tak maw sebab takot kena cucuk or ape2 . then dia balik2 , dia bawak ubat biji . errrr ==' time tuu muka mmg cuak nak telan . hahaha . aku menangis gila gila punya suruh cari ubat demam yg cair bukan biji ! haha xD ayah aku baik kan ? dia sanggup cari kan :) hihi

seingat aku pulak tahun lepas , time aku tekanan darah rendah . budak tak cukup darah laa kate kan . ta ckup vitamin pulak tuu . sebab tuu keding. ahah . then ayah aku belikan vitamin . tell ya , vitamin tuu bukan rasa oren kaa apa kay ? ta sedap ! pahit . aku kunyah sebab tuu aku tahu rasa dia :PP hahah . then kena telan dua biji kot . aku telan yg pertama punn air mte kua . telan kali kedua aku muntah trus . bahaha xD apedaaa . 

now , sakit perut ehemmmm . so panadolla **zakey razeman kata kena makan ! haha . ewww ! pnjng kan yg active fast tuu ? semalam dahh makan . as usual aku hmpir tercekik . hahaah . watlekk watpeace V hihi . aku makan sebiji sahaja . ahaha . 

well , itu shaja kot ? aha ! babai <3

Photobucket
OLDER POST | NEWER POST